El Projecte Reciclos dóna 1.500 mascaretes al Pla de l’Estany, a través de l’Associació de Micropobles de Catalunya

Font: Míriam Martín. Palestanydigital

08/05/2020 - 10:30

L’Associació de Micropobles de Catalunya, de la qual formen part Sant Miquel de Campmajor i Esponellà, ha repartit 1.500 mascaretes de protecció FFP2 al Centre d’Assistència Primària i a la Clínica Salus de Banyoles, així com a l’Hospital Josep Trueta de Girona, hospital de referència al Pla de l’Estany.

La donació s’ha fet gràcies al projecte Reciclos Pla de l’Estany. A principis del mes d’abril el projecte de reciclatge Reciclos i l’AMC van engegar la iniciativa a través de la qual els usuaris de Reciclos podien bescanviar les recompenses que el programa els dóna per reciclar correctament els plàstics, per donacions en material sanitari.

Pràcticament un mes més tard s’han assolit els objectius marcats i aquest dimarts al matí l’alcalde de Sant Miquel de Campmajor i membre de l’Associació de Micropobles de Catalunya ha repartit el material entre els tres centres de referència del Pla de l’Estany.

Aquesta no és la primera donació de material sanitari que l’AMC realitza en les últimes setmanes. De fet, ha repartit a tot catalunya més de 20.000 mascaretes, donades per ajuntaments, empreses privades i algunes associacions. No es descarta que en els propers dies es pugui fer alguna donació més.


 

Categories: 

Relacionats

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Article

Els veïns i veïnes de Parets del Vallès ja poden demanar el servei de recollida de mobles a domicili a través de l’App Parets.

Article

Torna el R-Ciclajoguina, la campanya de reciclatge de joguines amb components electrònics. Va dirigida a nens i nenes d’educació primària de totes les escoles de la ciutat.​

Butlletí