Infants d'Argentona promouen una iniciativa ecologista

Font: Ràdio Argentona

04/05/2020 - 14:46

Fa uns mesos que un grup de nens de 4t i 5è de primària recullen la brossa de la riera de Cirés per netejar l'entorn i evitar que arribi al mar. Aquesta iniciativa ecologista i altruista ara s'ha vist aturada pel confinament. Aquesta acció es duia a terme dos dies a la setmana i els infants es trobaven per repartir-se les tasques i recollir les deixalles. Seguidament, les concentraven al costat del pavelló esportiu i el conserge s'encarregava de portar-les a la deixalleria. 

Els impulsors d'aquesta activitat han explicat a Ràdio Argentona que la riera és el seu espai de joc i que impressionats pel cúmul d'incivisme van decidir organitzar-se. Més enllà de millorar l'espai, amb el seu exemple pretenen conscienciar a la societat que no s'han d'abandonar els residus sinó que cal portar-los a la deixalleria i procurar reduir el consum de plàstic. D'altra banda, han agraït la col·laboració de les seves famílies, del conserge del pavelló i de la Ferreteria l'Equip perquè els ha donat guants i sacs. Finalment, un dels seus membres ha afirmat amb rotunditat que "quan acabi el confinament hi tornarem però és urgent que la gent prengui consciència, el futur és de tots!"

Aquesta iniciativa ha estat impulsada per en Nicolau i l'Eduard Domínguez, Nico i Teo Rodríguez, Nil i Pol Vila, Arnau Pujol, Gerard T. i Blai Pedret. Ja podeu escoltar l'entrevista a alguns dels impulsors aquí.


 

Categories: 

Relacionats

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Article

Els veïns i veïnes de Parets del Vallès ja poden demanar el servei de recollida de mobles a domicili a través de l’App Parets.

Article

Torna el R-Ciclajoguina, la campanya de reciclatge de joguines amb components electrònics. Va dirigida a nens i nenes d’educació primària de totes les escoles de la ciutat.​

Butlletí