Catalan Butterfly Monitoring Scheme (CBMS)- Papallones, Recerca i Voluntaris

Font: Museu de Ciències Naturals de Granollers

20/04/2020 - 13:38

Documental sobre el Catalan Butterfly Monitoring Scheme (CBMS) és el programa de seguiment de papallones diürnes que es fa a Catalunya des de l'any 1994, basat en la ciència ciutadana.

El Catalan Butterfly Monitoring Scheme (CBMS) és el programa de seguiment de papallones diürnes que es fa a Catalunya des de l'any 1994, basat en la ciència ciutadana. Té com a objectiu conèixer amb precisió els canvis d'abundància de les papallones a partir de la repetició setmanal de censos visuals al llarg de transsectes fixos, per tal de relacionar-los posteriorment amb diferents factors ambientals.

Es coordina des del Museu de Ciències Naturals de Granollers, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.


 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

La publicació coral Educación ecosocial a la luz de los siete saberes de Edgar Morin - d'accés gratuït - ha estat coordinada per José Manuel Gutiérrez-Bastida i José Ignacio De Guzmán-Alonso.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Feti i el pesticida malèfic és un còmic escrit per Neus Cáceres i il·lustrat per Gemma Zaragüeta.

Butlletí