El Mercat diari de Palafrugell aposta per ser més sostenible i eliminar el plàstic

10/04/2020 - 15:30

El Mercat diari de Palafrugell ha pres la iniciativa d’avançar-se a la normativa de prohibició d’envasos i bosses de plàstics d’un sol ús, la qual entrarà en vigor a partir del proper any, concretament el gener de 2021 amb diverses accions. 

La primera mesura que es durà a terme en els propers dies serà la d’oferir als clients una bossa isotèrmica amb la imatge gràfica del Mercat de Palafrugell, per reduir considerablement les bosses de caixa. 

El següent pas que es farà serà la participació a la campanya internacional la Setmana Internacional dels Mercats - Estima el teu Mercat, que enguany se celebrarà del 16 al 30 de maig, i que va dedicada a la sostenibilitat. En aquest sentit, les parades del mercat diari premiaran els clients que portin envasos i bosses de secció reutilitzables des de casa, per a les seves compres. 

En el marc d’aquesta campanya, també s’organitzarà un taller de compra i cuina responsable, on s’explicarà la importància de consumir productes de temporada i d’organitzar els àpats adequadament per tal de no malbaratar menjar.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La incorporació de nous municipis del Bages al model de contenidors tancats confirma els bons resultats que s’aconsegueixen.

Article

S'ha celebrat la 3a Edició dels Premis Rezero Balears, uns guardons que posen de manifest el poder transformador de les actuacions de prevenció de residus impulsades a Balears a l’hora que puguin servir d’inspiració per a altres iniciatives.

Article

En l’edició Moviment Banderes Verdes 2022; aquesta iniciativa té per objectiu guardonar l’esforç dels establiments de l’hostaleria local i l’activisme dels municipis costaners en la transició cap a l’economia circular i en la lluita contra el canvi climàtic.

Butlletí