Vídeos divulgatius i de sensibilització sobre la gestió de residus amb activitats per fer a casa

Font: Residus Vallès

09/04/2020 - 16:14

Residus Vallès ha iniciat l’elaboració d’una sèrie de diferents vídeos adreçats a les famílies i els infants, que contenen diferents activitats per fer a casa. Amb aquests vídeos, Residus Vallès vol contribuir a la sensibilització dels infants a casa, seguint amb la tasca que el Consorci fa habitualment a les escoles de la comarca. 

Una de les tasques de Residus Vallès és la sensibilització i educació ambiental. En l’actual context de confinament i amb la previsió de l’inici virtual del tercer trimestre als centres educatius, Residus Vallès ha iniciat l’elaboració d’una sèrie de diferents vídeos adreçats a les famílies i els infants, que contenen diferents activitats per fer a casa. Aquest material està disponible al Canal de You Tube @residusvalles i s’anirà ampliant els propers dies. Amb aquests vídeos, Residus Vallès vol contribuir a la sensibilització dels infants a casa, seguint amb la tasca que el Consorci fa habitualment a les escoles de la comarca. 

Ja està disponible  un vídeo-taller per a fer un embolcall reutilitzable, activitats per aprendre a separar els residus o petits vídeos de divertiment on els infants han de resoldre l’enigma per saber consells per no llençar menjar. També es pot fer una visita virtual al Centre de Tractament de Residus en 360º amb el telèfon mòbil. Properament es podran trobar més propostes com un video taller per a fer braçalets amb material reutilitzat o sabó a partir d’oli usat.

Podeu consultar tots els nous continguts al Canal de You Tube @residusvalles


 

Categories: 

Relacionats

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Article

El curt-documental, realitzat per Good Karma Projects , analitza la quantitat de microplàstics trobats a la Mediterrània com una manera de reflexionar sobre l'impacte negatiu per al medi ambient.

Article

#ReciCLAR és la nova campanya que impulsa la Generalitat de Catalunya amb @ecoembes i @ecovidrio. És clar, és massa evident per no fer-ho. Diposita cada residu on toca.

Butlletí