L’Ajuntament de Móra d’Ebre retirarà els contenidors i passarà a recollir els residus urbans porta a porta

Font: Setmanari l'Ebre

23/03/2020 - 13:19

El ple de l’Ajuntament de Móra d’Ebre ha aprovat per unanimitat passar a recollir els residus urbans porta a porta.

Segons els regidors de tots els grups municipals, el Consorci de Residus de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat ha fet una bona oferta a l’Ajuntament i el plenari ha autoritzat al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre perquè trega a licitació el nou servei de recollida de brossa tenint en compte que Móra d’Ebre passarà a un sistema de recollida porta a porta. Tot i això, des del consistori preveuen que el canvi no es faça abans del 2022.

Actualment, a Móra d’Ebre ja s’està aplicant el sistema de recollida de residus porta a porta en alguns carrers del nucli antic i ara es vol estendre a tot el municipi per tal de fomentar el reciclatge entre els veïns de la capital de la Ribera d’Ebre.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

La innovadora iniciativa per reutilitzar gots a Aarhus, l’impost afegit en comprar envasos d’un sol ús de Tübingen i l’estratègia de Tallin per reduir els residus en esdeveniments públics, protagonistes a la segona jornada del #wasteinprogress. 

Notícia

Mollet del Vallès ha estat nominat com a finalista al Premi Europeu de la Prevenció de Residus (EWWR) 2024 en la categoria d’Administració Pública per la seva iniciativa “Dia lliure d’envasos d’un sol ús al Mercat Municipal”.

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Butlletí