Concurs: "Donem Forma al Reciclatge"

Font: Ajuntament de Sant Quirze de Safaja

09/03/2020 - 11:09

L'experiència del porta a porta està donant tants bons resultats a Sant Quirze Safaja que han creat el  I concurs de reciclatge anomenat "Donem forma al reciclatge". Es tracta de crear qualsevol element original i creatiu, elaborat amb objectes reciclats.

Dintre dels requeriments del concurs s'especifica que com a mínim s'ha d'utilitzar un element de cada fracció de reciclatge: orgànica, paper/cartró, envasos, vidre i resta. Els treballs poden ser en grup o treballs individuals. Hi haurà premi al més original i al més creatiu. Podeu consular aquí  les bases, dates i més informació.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Butlletí