Banc de Terres del projecte BCN Smart Rural

05/03/2020 - 17:26

El Banc de terres del projecte #BCNSmartRural és un servei que posa en contacte persones que necessiten terres per conrear amb propietaris de parcel·les en desús o abandonades.

El servei, a més de posar en contacte ambdues parts, ofereix acompanyament tècnic, assessorament jurídic i formalització del contracte. Tot sense cap cost. L’objectiu final és posar en valor terrenys agrícoles que actualment estan en desús o abandonats, per tal d’augmentar les terres arables i facilitar l’accés a la terra a la pagesia.

Més informació a: http://bancdeterres.cat/


 

Categories: 

Relacionats

Article

L’exposició Adéu, soroll!  mostra els diferents ambients sonors, la percepció del so, les principals característiques del so i quina és la diferència entre so i soroll, què és la contaminació acústica i quines mesures existeixen per lluitar-hi.

Article

 

La Diputació de Barcelona inverteix en instal·lacions de biomassa per a ús tèrmic i finança projectes executius per implantar-ne instal·lacions en equipaments municipals.

Article

Mercabarna convoca la segona edició dels Premis Mercabarna Paco Muñoz amb la finalitat de promoure i reconèixer iniciatives realitzades a Catalunya en favor de la lluita contra el malbaratament alimentari i l’aprofitament d'aliments amb impacte econòmic, social i/o mediambiental en els diferents esglaons de la cadena agroalimentària.

Butlletí