Lorena Vela, nova presidenta de la Junta de Govern del COAMB

Font: COAMB

13/02/2020 - 13:40

El passat dissabte 25 de gener, el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya va celebrar la seva 18a Assemblea anual. En aquesta ocasió, també es va produir la renovació de la Junta de Govern, que ara presideix Lorena Vela.

La jornada va servir, un cop més, com a punt de trobada per als ambientòlegs i ambientòlogues membres del COAMB. Durant l’acte, es van retre comptes de l’activitat del darrer any, repassant les principals fites assolides, així com el tancament econòmic provisional. D’altra banda, es va presentar i aprovar el pressupost per a 2020 i, també, es van exposar les modificacions als Estatuts del Col·legi que ara es presentaran al Departament de Justícia.

Per últim, es va exposar el canvi de model pel que fa als grups i comissions del COAMB amb l’objectiu de dotar-los de més agilitat i fer-los més participatius. Per acabar, es va presentar la nova Junta.

Per al període 2020-2022, la presidenta serà la Lorena Vela, a qui acompanyaran en la Comissió Permanent el Víctor Luna, l’Anna Martínez i l’Èric Ruiz. Durant l’Assemblea, la nova presidenta va presentar el seu programa electoral, que pots consultar aquí. Entre les principals novetats, la creació de la nova vocalia d’Estratègia de Futur, que liderarà la Mons Badia.

La Lorena Vela va voler destacar els valors que han unit el grup de persones que durant els propers dos anys treballaran plegats pel Col·legi i per la professió: Passió,

Transformació, Constància, Treball en equip, Transparència, Diversitat, Transversalitat i Igualtat.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Butlletí