El preu real dels aliments

dijous, 13 febrer, 2020 - 17:30 a divendres, 14 febrer, 2020 - 18:59
L'Economat Social. Carrer de la Constitució, 85. Barcelona


Aquesta activitat de La Fàbrica del Sol és una oportunitat per conèixer la cooperativa l’Economat, del barri de Sants, amb Ricard Espelt, especialista en cooperatives de consum agroecològic. Descobrirem la petjada ecològica d’alguns aliments de la nostra dieta.

Coneixerem els valors i models col·laboratius i desglossarem el cost ecològic i social associat als aliments que mengem. Finalment, coneixerem l’impacte real de les nostres decisions a l’hora de comprar i ens replantejarem el nostre estil de consum.

Coorganitzada amb l’Espai Consum Responsable.

L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia. 

 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Educació ambiental
Ecologia Urbana
Ajuntament de Barcelona

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Categories: 
Slow food

Relacionats

Article

És el primer centre del parc que aplica el Pla de restauració saludable inclòs en el nou model de zoo, i és part de les accions de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.

Acte
29/05/2021 - 00:00
Barcelona
Notícia

S’implanta un pla de mesures per accelerar una gestió més sostenible dels restaurants de la ciutat, tant des del punt de vista ecològic com des de l’econòmic o social. Les accions promouran, entre d’altres, un tracte estret amb els proveïdors de proximitat, l’ús de productes de temporada en cada moment o l’establiment d’un protocol de tractament dels residus.

Butlletí