El preu real dels aliments

dijous, 13 febrer, 2020 - 17:30 a divendres, 14 febrer, 2020 - 18:59
L'Economat Social. Carrer de la Constitució, 85. Barcelona


Aquesta activitat de La Fàbrica del Sol és una oportunitat per conèixer la cooperativa l’Economat, del barri de Sants, amb Ricard Espelt, especialista en cooperatives de consum agroecològic. Descobrirem la petjada ecològica d’alguns aliments de la nostra dieta.

Coneixerem els valors i models col·laboratius i desglossarem el cost ecològic i social associat als aliments que mengem. Finalment, coneixerem l’impacte real de les nostres decisions a l’hora de comprar i ens replantejarem el nostre estil de consum.

Coorganitzada amb l’Espai Consum Responsable.

L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia. 

 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Educació ambiental
Ecologia Urbana
Ajuntament de Barcelona

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Categories: 
Slow food

Relacionats

Notícia

La presentació de la Declaració Futur sense Tòxics, impulsada per Rezero i amb més de setanta adhesions de professionals dels àmbits de la recerca i de la salut, obté una àmplia repercussió mediàtica.

Article

Aquests premis destaquen les contractacions i els procediments de licitació més sostenibles, circulars i innovadors a nivell europeu

Article

El projecte “Horts al terrat”, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha rebut el premi Nova Bauhaus de la Unió Europea en una cerimònia que s’ha celebrat a la ciutat de Brussel·les el divendres 12 d’abril.

Butlletí