El preu real dels aliments

dijous, 13 febrer, 2020 - 17:30 a divendres, 14 febrer, 2020 - 18:59
L'Economat Social. Carrer de la Constitució, 85. Barcelona


Aquesta activitat de La Fàbrica del Sol és una oportunitat per conèixer la cooperativa l’Economat, del barri de Sants, amb Ricard Espelt, especialista en cooperatives de consum agroecològic. Descobrirem la petjada ecològica d’alguns aliments de la nostra dieta.

Coneixerem els valors i models col·laboratius i desglossarem el cost ecològic i social associat als aliments que mengem. Finalment, coneixerem l’impacte real de les nostres decisions a l’hora de comprar i ens replantejarem el nostre estil de consum.

Coorganitzada amb l’Espai Consum Responsable.

L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia. 

 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Educació ambiental
Ecologia Urbana
Ajuntament de Barcelona

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Categories: 
Slow food

Relacionats

Notícia

La renovació i millora de les fonts s’executa en un moment en què la majoria de les instal·lacions estan aturades des del 2022 per les restriccions per la sequera. Entre les actuacions s’inclou la remodelació de la Font Màgica de Montjuïc, 30 anys després de l’última actualització.

Notícia

L'Ajuntament de Barcelona, a través de la Fundació BIT Habitat, ha presentat els sis projectes guanyadors de la cinquena edició dels ajuts a la innovació urbana "La ciutat proactiva", que aquest any estava especialment dedicada a la lluita contra la sequera. 

Butlletí