Videofòrum pel clima

divendres, 7 febrer, 2020 - 17:30 a 19:30
La Fàbrica del Sol


Aquesta és una activitat per reflexionar sobre les conseqüències del canvi climàtic i les mobilitzacions que estan sorgint per fer front a l’emergència climàtica.

La sessió començarà amb la projecció del documental “Canvi climàtic: l’empremta humana” emès al programa 30 minuts de Televisió de Catalunya, en què s’exposen les accions humanes que han provocat l’actual estat d’emergència planetari per prendre consciència de com s’ha arribat a aquesta situació. Després, s’obrirà el debat amb el públic assistent moderat pel periodista Carles Solà, director del 30 minuts, amb la presència de membres del col·lectiu Fridays for Future Barcelona.

L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia. 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Educació ambiental
Ecologia Urbana
Ajuntament de Barcelona

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Notícia

Dissabte 11 de juny, més de 100 entitats, projectes, departaments i programes municipals, van fer possible la jornada del MOU-TE PEL CLIMA, al Parc de la Barceloneta, amb una participació de prop de 1.500 persones.

Notícia

Per tal de conscienciar la població d’aquesta qüestió, la Comissió de Salut i Medi Ambient de l'Hospital de la Vall d'Hebron ha impulsat una acció que ha consistit en la instal·lació d’uns grans plafons situats als diferents vestíbuls de l’hospital en què es pot veure una silueta humana acompanyada dels 17 tipus de malalties que causa la contaminació als diferents òrgans i sistemes.

Acte

Butlletí