Videofòrum pel clima

divendres, 7 febrer, 2020 - 17:30 a 19:30
La Fàbrica del Sol


Aquesta és una activitat per reflexionar sobre les conseqüències del canvi climàtic i les mobilitzacions que estan sorgint per fer front a l’emergència climàtica.

La sessió començarà amb la projecció del documental “Canvi climàtic: l’empremta humana” emès al programa 30 minuts de Televisió de Catalunya, en què s’exposen les accions humanes que han provocat l’actual estat d’emergència planetari per prendre consciència de com s’ha arribat a aquesta situació. Després, s’obrirà el debat amb el públic assistent moderat pel periodista Carles Solà, director del 30 minuts, amb la presència de membres del col·lectiu Fridays for Future Barcelona.

L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia. 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Educació ambiental
Ecologia Urbana
Ajuntament de Barcelona

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Reportatge
Article de Núria Marín, Presidenta de la Diputació de Barcelona

Ajuntaments i Diputació ens hem posat en primera línia de la crisi de la COVID-19, gens aliena a l'emergència ambiental. I ho estarem en la postpandèmia, tot i que per a això reclamem més reconeixement institucional i capacitat de despesa i inversió.

Notícia

Empreses de tot el món poden participar en el repte “Com podem reduir la petjada ambiental del sector tecnològic per respondre a l’emergència climàtica?”. Els dos millors projectes guanyaran 40.000 euros cada un, a més del suport logístic de la Mobile World Capital Barcelona, per impulsar els respectius projectes pilot a la ciutat.

Notícia

Les reparacions més urgents estan en marxa i també s'ha aprovat la sol·licitud de zona greument afectada pel temporal

Butlletí