La xarxa de deixalleries habilita espais per guardar els objectes de reutilització social

Font: Consorci del Bages per la gestió dels residus

23/01/2020 - 13:35

El Consorci ha invertit més de 100.000 euros, a través d'una subvenció de l'Agència de Residus de Catalunya, en construir espais d’emmagatzematge en diverses deixalleries de la xarxa per guardar els objectes en bon estat que hi arriben i que es poden destinar al projecte de reutilització social.

Aquest projecte, que va començar el 2015, dona a entitats de caràcter social i a Serveis Socials d'Ajuntaments objectes de primera necessitat que arriben a les deixalleries en bon estat per tal d’ajudar famílies amb pocs recursos.

La creació d’espais de magatzem propis ha de servir per reforçar el projecte de reutilització social que, fins ara, ha donat més de 60 tones d’objectes.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

La innovadora iniciativa per reutilitzar gots a Aarhus, l’impost afegit en comprar envasos d’un sol ús de Tübingen i l’estratègia de Tallin per reduir els residus en esdeveniments públics, protagonistes a la segona jornada del #wasteinprogress. 

Notícia

Mollet del Vallès ha estat nominat com a finalista al Premi Europeu de la Prevenció de Residus (EWWR) 2024 en la categoria d’Administració Pública per la seva iniciativa “Dia lliure d’envasos d’un sol ús al Mercat Municipal”.

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Butlletí