Energy Transition Game

Font: games4sustainability.org

28/10/2019 - 16:27

Esteu preparats per assumir els reptes de la transició del sistema energètic? El joc de transició energètica és una simulació de rol que permet als jugadors experimentar els reptes de passar dels combustibles fòssils a fonts d’energia renovables. Assolir els objectius pot no ser fàcil. Els preus de l’energia, el cost del canvi, la demanda d’energia, la dura competència i la satisfacció del consumidor: tots poden afectar els resultats de les vostres decisions.

El joc de transició energètica (Energy transition game en l'original)  és una simulació de rol que permet als jugadors experimentar els reptes de passar dels combustibles fòssils a fonts d’energia renovables. En aquest micro-món, on l’energia és fonamental per garantir el benestar dels ciutadans, podeu donar forma al futur del sector energètic. Convertiu-vos en productor d’energia, proveïdor d’energia, empresa de tecnologia, un dels departaments governamentals o entitats de la societat civil i crea noves solucions per al sistema energètic.

Assolir els seus objectius pot no ser fàcil. Els preus de l’energia, el cost del canvi, la demanda d’energia, la dura competència i la satisfacció del consumidor: tots poden afectar els resultats de les vostres decisions.

Esteu preparats per assumir els reptes de la transició del sistema energètic?


 

Categories: 

Relacionats

Article

La Diputació de Girona fomenta amb quatre videocàpsules una gestió forestal sostenible i l'ús de la biomassa 

Article

L'eina THERMOS permet als planificadors locals identificar solucions econòmicament viables per a xarxes de climatització baixes en carboni, així com avaluar i optimitzar els seus resultats per a qualsevol zona en minuts.

Article

 

La Diputació de Barcelona inverteix en instal·lacions de biomassa per a ús tèrmic i finança projectes executius per implantar-ne instal·lacions en equipaments municipals.

Butlletí