Es posa en marxa Reparatruck, el nou servei mòbil d'autoreparació a Barcelona

Font: Ajuntament de Barcelona

10/10/2019 - 09:30

L’Ajuntament de Barcelona dona un nou impuls a l’estratègia Residu Zero i col·labora amb el nou servei mòbil d’autoreparació de petits electrodomèstics, bicicletes i aparells informàtics, anomenat ReparaTruck, que es posa en marxa el 9 d'octubre.

Aquest servei el presta Solidança, amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya, i té com a objectiu la reducció d’aquests residus, els quals tenen un gran impacte ambiental. Solidança és una entitat social, dedicada a la inserció sociolaboral i a la formació professionalitzadora de persones en situació de vulnerabilitat social.

La unitat mòbil, dotada d’eines i personal qualificat, ensenyarà gratuïtament com reparar aquests objectes a tot el veïnat. El calendari i les ubicacions acordades per a aquest any són les següents:

Calendari

  • 9 i 23 d’octubre
  • 6 i 20 de novembre
  • 4 i 18 de desembre

Ubicacions

  • Districte de Gràcia, a la pl. Gal·la Placídia, de 10.00 a 13.00 hores
  • Districte de Ciutat Vella, a la pl. Terenci Moix, de 17.00 a 20.00 hores

Més informació:

Fulletó informatiu del servei Reparatruck


 

Categories: 

Relacionats

Article

La campanya de sensibilització sobre residus compta des d’aquest mes d’octubre amb un nou punt informatiu itinerant que recorrerà els barris de Barcelona fins a finals d’any i servirà per reforçar la tasca informativa que realitzen els equips d’informació ambiental.

Article

Aquest sistema evita la impressió de materials en paper i els substitueix per un format digital que els informadors i informadores entreguen a la ciutadania mitjançant la tecnologia sense fil del seus dispositius.

Article

Amb l’objectiu d’avançar en l’eliminació de plàstics d’un sol ús i la reducció de residus de plàstics, promogut per una iniciativa interna en els Parcs de Bombers, recentment s’ha implementat la substitució d’ampolles d’aigua d’un sol ús per cantimplores personals i reutilitzables.

Butlletí