Documental: "Before the Flood"

10/10/2019 - 08:30

Before the Flood és una pel·lícula documental de 2016 sobre l'escalfament global i dirigida per Fisher Stevens.

Va ser produïda en col·laboració entre Stevens, Leonardo DiCaprio, James Packer, Brett Ratner, Trevor Davidoski i Jennifer Davisson Killoran. Martin Scorsese és el productor executiu.

La pel·lícula fou premiada al Toronto Festival de cinema Internacional el setembre de 2016, i va ser llançat als cinemes el 21 d'octubre, abans de sortir en el Canal Geogràfic Nacional el 30 d'octubre de 2016. Com a part del compromís del Nacional Geogràfic en donar cobertura al canvi climàtic, el documental està disponible i gratuït en diverses plataformes.


 

Categories: 

Relacionats

Article

És possible crear un futur segur per al clima amb les energies renovables: L’Agència Internacional d’Energies Renovables (IRENA) ens proposa afegir-nos al canvi amb aquesta campanya.
Article

Un grup de vuit científics, entre els quals es troben dos del CSIC, han elaborat un vídeo divulgatiu en què responen a cinc grans qüestions que genera el canvi climàtic, com les seves causes, conseqüències o solucions. Per poder realitzar-lo, han comptat amb la participació de 126 alumnes de secundària que els van formular un total de 171 preguntes.

Article

Els activistes ambientals Greta Thunberg i George Monbiot han ajudat a produir un curtmetratge que posa de manifest la necessitat de protegir, restaurar i utilitzar la natura per afrontar la crisi climàtica.

Butlletí