‘Mucho miedo y más valor’, la banda sonora de la Vaga pel Clima

Font: Ecologistes en Acció

26/09/2019 - 11:49

No estem aquí per a 'defensar el planeta. Som el planeta defensant-se a si mateix... ‘Mucho miedo y más valor’ és el resultat d'un procés col·lectiu entre Ecologistes en Acció i Tremenda Jauría.

‘Mucho miedo y más valor’ és el resultat d'un procés col·lectiu entre Ecologistes en Acció i Tremenda Jauría. "Per a nosaltres", expliquen des Tremenda Jauría, "ha estat una oportunitat per poder donar suport a la mobilitzacions que estan sorgint entorn de la Vaga Mundial pel Clima d'aquest 27 de setembre». Després de diverses reunions aquest estiu al centre social La ingovernable de Madrid per posar en comú lletra i base rítmica, Ecologistes en Acció i Tremenda Jauría van entrar en l'estudi de gravació per cantar el tema que han presentat aquesta setmana.

Segons el grup, "ha estat una experiència de creació col·lectiva molt potent de la que hem après moltíssim, i més quan ho fas de la mà de companyes que porten tant de temps apostant per un ecologisme social, feminista i transformador".

"No estem aquí pa 'defensar el planeta. Som el planeta defensant-se a si mateix ", canten Ecologistes en Acció amb Tremenda Jauría en una de les estrofes de la cançó. Una cançó que segur es cantarà i ballarà com un brunzit d'abelles a la Vaga Mundial pel Clima que tindrà lloc aquest 27 de setembre.  


 

Categories: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article

L’equip de gènere de la Secretaria d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya ha organitzat la jornada Dones que ens inspiren, Acció Climàtica en Femení, on s’ha destacat la incidència que pot tenir la presència i acció de les dones en àmbits tradicionalment masculinitzats, com és el sector ambiental.

Butlletí