Som Energia se suma a la vaga mundial pel clima

Font: Som Energia

18/09/2019 - 12:56

La cooperativa Som Energia és conscient de la situació d’emergència climàtica mundial i de la necessitat que es prenguin les mesures necessàries per reduir ràpidament les emissions de gasos d’efecte hivernacle. Per això, Som Energia ha signat el Manifest 27 de setembre vaga mundial pel clima, i forma part de les 300 organitzacions en defensa del futur, un planeta viu i un món més just que, de moment, s’han unit a la convocatòria.

A més, per al dia en què hi ha convocada la vaga, i segons el que ha decidit el Consell Rector, la cooperativa tancarà les oficines, a Girona, i per tant, no oferirà atenció telefònica ni per correu electrònic.

La cooperativa aprofita per animar tothom a mobilitzar-se per l’emergència climàtica, sumant-se a la vaga del dia 27, o bé participant d’alguna de les convocatòries organitzades pels Grups Locals o d’altres que hi ha arreu del territori.

Som Energia forma part de la Plataforma por un Nuevo Modelo Energético, que està present a 2020 Rebelión por el Clima, Alianza por el Clima i Alianza por la Emergencia Climática. Aquestes són, junt amb Fridays for Future, les organitzacions que han impulsat la convocatòria.

Relacionats

Article

Segons les últimes xifres oficials, des del 2005 Vilassar de Dalt ha reduït un 25.7% les emissions de CO2 i el compromís actual és arribar al 30%, l'any 2020. Aquestes dades es fan públiques coincidint amb la celebració de la Setmana del clima i la 3a vaga pel clima, a la qual tots els grups polítics municipals van donar suport ahir sumant-se a una moció de suport a la jornada convocada pel moviment Fridays for future.

Notícia

L’increment de la capacitat dels diferents tipus de sòls per absorbir i emmagatzemar carboni és una de les accions que es poden aplicar per mitigar els efectes del canvi climàtic

Notícia

L’Ajuntament de Girona té el compromís d’impulsar l’ús dels vehicles elèctrics compartits entre el personal municipal i ho treballarà a través de la cooperativa Som Mobilitat. El consistori incorporarà un vehicle elèctric a la seva flota per als desplaçaments per motius laborals dels treballadors i treballadores.

Butlletí