Som Energia se suma a la vaga mundial pel clima

Font: Som Energia

18/09/2019 - 12:56

La cooperativa Som Energia és conscient de la situació d’emergència climàtica mundial i de la necessitat que es prenguin les mesures necessàries per reduir ràpidament les emissions de gasos d’efecte hivernacle. Per això, Som Energia ha signat el Manifest 27 de setembre vaga mundial pel clima, i forma part de les 300 organitzacions en defensa del futur, un planeta viu i un món més just que, de moment, s’han unit a la convocatòria.

A més, per al dia en què hi ha convocada la vaga, i segons el que ha decidit el Consell Rector, la cooperativa tancarà les oficines, a Girona, i per tant, no oferirà atenció telefònica ni per correu electrònic.

La cooperativa aprofita per animar tothom a mobilitzar-se per l’emergència climàtica, sumant-se a la vaga del dia 27, o bé participant d’alguna de les convocatòries organitzades pels Grups Locals o d’altres que hi ha arreu del territori.

Som Energia forma part de la Plataforma por un Nuevo Modelo Energético, que està present a 2020 Rebelión por el Clima, Alianza por el Clima i Alianza por la Emergencia Climática. Aquestes són, junt amb Fridays for Future, les organitzacions que han impulsat la convocatòria.

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament d'Abrera redueix la despesa energètica instal·lant plaques solars en edificis municipals. El municipi reduirà més de 350 tones de CO₂ cada any amb l'energia fotovoltaica i una caldera de biomassa

Notícia

La Comunitat Energètica Local de Caldes de Montbui (la CEL) celebra el primer any de funcionament amb 200 noves places per fer servir energia fotovoltaica a les llars de Caldes

Article

L’espai ofereix assessorament i informació sobre actuacions que promoguin l’eficiència energètica i la mitigació dels efectes del canvi climàtic.

Butlletí