Som Energia se suma a la vaga mundial pel clima

Font: Som Energia

18/09/2019 - 12:56

La cooperativa Som Energia és conscient de la situació d’emergència climàtica mundial i de la necessitat que es prenguin les mesures necessàries per reduir ràpidament les emissions de gasos d’efecte hivernacle. Per això, Som Energia ha signat el Manifest 27 de setembre vaga mundial pel clima, i forma part de les 300 organitzacions en defensa del futur, un planeta viu i un món més just que, de moment, s’han unit a la convocatòria.

A més, per al dia en què hi ha convocada la vaga, i segons el que ha decidit el Consell Rector, la cooperativa tancarà les oficines, a Girona, i per tant, no oferirà atenció telefònica ni per correu electrònic.

La cooperativa aprofita per animar tothom a mobilitzar-se per l’emergència climàtica, sumant-se a la vaga del dia 27, o bé participant d’alguna de les convocatòries organitzades pels Grups Locals o d’altres que hi ha arreu del territori.

Som Energia forma part de la Plataforma por un Nuevo Modelo Energético, que està present a 2020 Rebelión por el Clima, Alianza por el Clima i Alianza por la Emergencia Climática. Aquestes són, junt amb Fridays for Future, les organitzacions que han impulsat la convocatòria.

Relacionats

Notícia

L’entrada de nous vehicles el 2022, la més alta dels últims 15 anys, suposarà un pas endavant per millorar la mobilitat i el medi ambient a Barcelona

Notícia

Els estats que pateixen i patiran amb més duresa els efectes del canvi climàtic reclamen un “pacte d’emergència” per prendre mesures que frenin l’augment de les temperatures. El seu objectiu més immediat és pressionar a la cimera climàtica COOP26 que tindrà lloc a Glasgow (Escòcia) el proper mes de novembre perquè s’adoptin polítiques que evitin la “catàstrofe climàtica” imminent.

Article

L’alcaldessa de Barcelona i els alcaldes de Madrid, Sevilla i València, amb el suport del Govern espanyol, han signat la declaració institucional “Ciutats climàticament neutrals el 2030”, que s’emmarca dins de la iniciativa Cities 2030, per promoure formes innovadores de col·laboració entre ciutats, actors i sectors clau perquè accelerin la transformació necessària per arribar a ser ciutats sostenibles, saludables i resilients davant l’emergència climàtica actual.

Butlletí