Guía para el Desarrollo de Instrumentos de Fomento de Comunidades Energéticas Locales

Font: IDAE

09/09/2019 - 16:40

Guia amb els passos a seguir per a la constitució de comunitats energètiques locals i finançament de projectes pilot. Inclou experiències realitzades en els països del nostre entorn i clarifica què s'entén per una Comunitat Local d'Energia, la manera de constituir-la i la forma de finançar projectes pilot a través de les línies de suport de l'IDAE que donin visibilitat social a la creació d'aquestes comunitats.

Categories: 

Relacionats

Article

Aquesta píndola informativa s'ha realitzat per part de la Diputació de Girona en el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2023.

Article

El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) i el Consell de Protecció de la Natura publiquen els resultats del seminari sobre criteris i propostes per una implantació d’energies renovables compatibles amb la conservació i l’ús sostenible del medi natural i del paisatge.

Article

Barcelona Energia apel·la a la lluita contra el canvi climàtic amb l’ús d’energia renovable.

La comercialitzadora pública d’energia 100% renovable de l’àrea metropolitana de Barcelona llança una nova comunicació centrada a conscienciar sobre la necessitat de revertir els efectes de l’escalfament global.

Butlletí