La càrrega dels busos elèctrics de TMB, exemple d'ús del projecte europeu Electrific

Font: TMB

04/09/2019 - 13:00

El projecte europeu Electrific, que vol facilitar l’extensió dels vehicles elèctrics millorant i simplificant qüestions com la càrrega, presenta la seva aplicació mòbil. TMB ha estat escenari d’una prova pilot del sistema.

El projecte Electrific l’impulsen 11 socis de cinc països europeus diferents, entre ells, l’Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona. Electrific desenvolupa tecnologies innovadores encaminades a simplificar i fer més atractiva la mobilitat elèctrica, cosa que representa solucionar desafiaments com la càrrega.

La fita més recent és la nova aplicació mòbil que permet, per exemple, programar la càrrega dels vehicles. En aquest vídeo, es mostra el funcionament de l’app i es recullen les opinions dels participants en una prova pilot a Baviera, així com de la prova de programació de càrrega que s’ha realitzat amb autobusos de TMB. Podeu conèixer més detalls del desenvolupament i els resultats del projecte al seu web.


 

Relacionats

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Notícia

La remodelació del carrer de la Ciutat Comtal el 2019 ha fet possible una disminució d'aproximadament un 20% de les emissions generades pel trànsit i una baixada d’un 60% del consum de l’enllumenat.

Article

TMB i Indcar han signat un acord per a realitzar proves reals amb el minibús en les línies de Barcelona durant 3 mesos. La signatura ha tingut lloc en el marc del congrés mundial de transport públic de la UITP de Barcelona, on ha estat presentat el nou minibús sostenible d'INDCAR.

Butlletí