Montgat estrena una fotolinera laboral

Font: eltotbadalona.cat

01/07/2019 - 18:47

L’equipament disposa d’una marquesina fotovoltaica i d’un espai per carregar fins a 4 vehicles simultàniament, tant turismes com motocicletes, amb un temps de càrrega de 2 hores.

Durant els últims mesos, s’ha estat instal·lant una fotolinera laboral a la zona d’estacionament del carrer Marina (davant del casal de Gent Gran). L’equipament disposa d’una marquesina fotovoltaica i d’un espai per carregar fins a 4 vehicles simultàniament (tant turismes com motocicletes), amb un temps de càrrega de 2 hores. En aquests moments la instal·lació està en la fase de connexions elèctriques. L’objectiu d’aquest projecte és abordar tres problemes clau del territori metropolità: la transició energètica, augmentant l’autosuficiència energètica dels municipis gràcies a l’energia solar fotovoltaica; la millora de la salut pública augmentantla qualitat de l’aire i la mobilitat més sostenible i, finalment, reduir les emissions de GEH per frenar el canvi climàtic. El projecte és producte de la col·laboració entre l’Ajuntament, que s’encarrega de l’obra civil, i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que duu a terme la instal·lació i la incorporació de les marquesines.


Relacionats

Article

TMB i Indcar han signat un acord per a realitzar proves reals amb el minibús en les línies de Barcelona durant 3 mesos. La signatura ha tingut lloc en el marc del congrés mundial de transport públic de la UITP de Barcelona, on ha estat presentat el nou minibús sostenible d'INDCAR.

Article

La instal·lació de la xarxa de calor amb combustible renovable ha durat quatre mesos

Article

La iniciativa ha comptat amb la participació de quatre escoles públiques d’infantil i primària i tres escoles bressol municipals

Butlletí