"El menjar no es llença", Ambauka - Espigoladors (2018)

Font: Espigoladors

21/06/2019 - 13:30

VÍDEOCLIP

Dirigit i gravat per Octarino Media (www.octarino.com). Gravat a l'Escola Anton Busquets i Punset de Calders, amb la participació dels i les alumnes guanyadors/es de la categoria infantil de la 4a edició del Premi #elmenjarnoesllença, iniciativa promoguda per la Fundació Espigoladors.

ACTORS/ACTRIUS

Pau Casas Cervera, Dídac Chavarría Lladó, Joan Pagès Casado, Ona Pladevall Picas, Martina Porcel Sardà, Guifré Puiggròs Pérez, Marina Sanchez Muns, Marc Sansano Pons, Bernat Saumoy Ferrer, Miquel Soldevila Rocasalbas, Janna Suadas Hosta, Judith Termens Rodríguez, Àlex Tirado Garcia, Emma Valls Prades, Eva Roig Oller

EL PROJECTE

Premi #elmenjarnoesllença, iniciativa de la Fundació Espigoladors per fomentar el valor dels aliments i la cultura d'aprofitament entre infants i joves (www.elmenjarnoesllenca.cat).

LA CANÇÓ/ EL GRUP

Cançó creada en col·laboració amb Espigoladors (www.espigoladors.cat) en motiu del projecte emmarcat en el Premi #elmenjarnoesllença. Produït per Ambauka el desembre del 2018. Enregistrat, mesclat i masteritzat a The sound of wood amb Aniol Bestit el desembre de 2018. www.ambauka.cat Maria Cirici: veu Magí Canyelles: veu i tenora Josep Miquel Janés: guitarra Víctor Salinas: veu i baix elèctric Ruben Ortega: bateria

AMB EL SUPORT DE: Agència de Residus de Catalunya


 

Relacionats

Article

Calcuteca és una eina ideada per conèixer millor el grau de sostenibilitat que té tot allò que mengem i a buscar alternatives que siguin més sostenibles.

Article

Reduir, reutilitzar i reciclar és la regla d'or per a una gestió més sostenible dels residus. En aquest vídeo l'Ajuntament de Reus ens explica les iniciacives municipals per aconseguir una millor gestió dels residus.

Article

Les Muntanyes del Baix és un projecte en el qual 16 municipis del Baix Llobregat i el Consell Comarcal es coordinen i comparteixen estratègia i accions per la gestió de l’espai agroforestal d’aquest territori.

Butlletí