Biodiversifiquem l’entorn urbà. RePLANTegem la ciutat

Un projecte que pretén millorar la biodiversitat a l’entorn dels centres educatius

Font: Generalitat de Catalunya

21/06/2019 - 12:30

Biodiversifiquem la ciutat és un projecte en xarxa on participen diferents agents: les entitats ecologistes ADENC i GEPEC, un grup d’arquitectes i urbanistes, UrbaNins, i els centres de recerca i investigació CREAF i el CTTC.

Es tracta doncs d’una iniciativa transversal i multidisciplinar, que a partir de l’educació ambiental i mitjançant un procés de co-creació i participació ciutadana es proposa fer un pas endavant cap a la millora de l’ecosistema urbà.

Aquest projecte que porten a terme les entitats ambientals ADENC i Gepec, compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat i pretén d’afavorir la biodiversitat urbana mitjançant un procés de cocreació que ens dugui a pensar i dissenyar propostes que aspira a replantejar el model de ciutat que tenim actualment.


 

Categories: 

Relacionats

Article

L’esdeveniment, que buscava promoure la sostenibilitat i conscienciació ambiental, amb especial atenció a l’ecosistema marí, va ser tot un èxit. En paral·lel, es va presentar el Llibre “El Futur que volem”.

Article

El projecte “LLIGAMS, teixint natura amb la societat” de Sàmara Natura, guanya la 4a edició del Premi “Natura i Societat” promogut per la Fundació Privada Girbau

Article

El Centre d'Estudis del Mar de Sitges avalua l'estat de la posidònia a les costes del Garraf.

Butlletí