L'Ànima d'Estrella Damm

11/06/2019 - 13:19

Estrella Damm se suma a les iniciatives per combatre la contaminació marina i comença la campanya d'estiu demanant un canvi en la forma de viure per salvar la Mediterrània.

Als últims mesos estem veient com s’intensifica la presa de consciència de les diferents pressions ambientals a les que està sotmesa la Terra.  Hom té la sensació que s’ha traspassat una frontera invisible, un límit clar que està sumant veus que comencen a demanar accions contundents. La contaminació marina és potser un dels temes que està sumant més indignació.

Estrella Damm, ha volgut sumar-hi, i amb un bon cop d’efecte ha iniciat la seva campanya promocional d’estiu amb el vídeo ‘Ànima’ que mostra la fragilitat de la vida i la importància de preservar allò que la fa possible. Com diu el vídeo: Hi ha d’haver una altra manera de viure!  

Aquest vídeo està protagonitzat per Claire Friesen, actriu i ballarina, amb música de Joan Dausà i veu de la cantant barcelonina Maria Rodés.

La campanya es divideix en diferents actes i es basa en la sostenibilitat de la mar Mediterrània, en el manteniment del medi ambient i en preservar la natura. És per això que Estrella Damm enllaça el vídeo a la seva pàgina web dedicada exclusivament a la campanya de sostenibilitat que incentiven des dels seus productes, l'empresa i altres campanyes de preservació del medi ambient. 

Cal destacar que l'empresa fa anys que només fa servir energia verda per a produir la seva cervesa i ara ha anunciat que eliminarà les anelles de plàstic dels seus llaunes per tractar d'ajudar a posar fre a la contaminació.


Relacionats

Article

El llibret "Dades del Medi Ambient a Catalunya" es publica des de l’any 1993 sense interrupcions. Les estadístiques i indicadors ambientals que conté s’actualitzen una vegada a l’any i, generalment, fan referència a l’any anterior al de la publicació, excepte les que presenten una major complexitat de càlcul o de recollida que solen actualitzar-se cada any i mig i, en aquest cas, el decalatge temporal és més llarg.

Article
Dia Mundial de l'Aigua 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Butlletí