La Diputació de Tarragona convoca el 15è Premi Iniciativa Medi Ambient per a projectes impulsats per ens locals de la demarcació

Font: Diputació de Tarragona

02/06/2019 - 19:16
Projecte de promoció i recuperació dels valors naturals del riu Gaià (guanyador 2018)

Projecte de promoció i recuperació dels valors naturals del riu Gaià (guanyador 2018)

Els ens locals del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre que hagin impulsat projectes capdavanters i innovadors en l'àmbit del desenvolupament sostenible ja poden presentar la seva candidatura a la quinzena edició del Premi Iniciativa Medi Ambient convocat per la Diputació de Tarragona. Aquest guardó reconeix i premia anualment projectes sostenibles en àmbits com els residus, el medi natural, l'urbanisme, el paisatge, l'energia o l'aigua.

El premi compta amb una dotació econòmica de 3.000 euros i hi poden optar projectes ja realitzats, en procés, o bé redactats i que estiguin pendents d'executar-se. Els ens locals que estiguin interessats a participar en aquesta convocatòria ja poden presentar els seus projectes fins al 30 de setembre. Les bases del certamen es poden consultar a la seu electrònica de la Diputació de Tarragona (www.dipta.cat).

Un projecte de promoció i recuperació dels valors naturals del riu Gaià presentat per l’Ajuntament de Querol va ser el guanyador de l'anterior edició del premi. L'actuació consistia en la creació d’un itinerari senderístic que ressegueix el curs del riu en el tram entre Querol i el Pont d’Armentera. L'any passat el jurat també va concedir un accèssit a l’Ajuntament de la Pobla de Massaluca per un projecte de desenvolupament ecoturístic consistent en la restauració de les basses antigues que rodegen el municipi.


 

Relacionats

Butlletí