Temps X Temps, de Manlleu organitza el setzè mercat d’intercanvi de roba

Font: Ajuntament de Manlleu

30/05/2019 - 18:18

Divendres, 24 i dissabte, 25 de maig, Temps X Temps va organitzar el setzè intercanvi de roba infantil i de totes les edats.

El divendres, 24 de maig, es va fer l’intercanvi de roba d’infants de 0 a 6 anys, a l’Escola Bressol Colors, i el dissabte 25 de maig, es va fer l’intercanvi de roba de totes les edats, a la Sala d’Exposicions de Can Puget.

Aquests dos dies d’intercanvi, la gent que hi va participar podia triar i emportar-se faldilles, vestits, samarretes, camises, pantalons, mocadors de coll i bosses de mà. Per “comprar” la roba, només havien de deixar les monedes d’intercanvi que se’ls va donar el dia que portaven les seves peces de roba als diferents punts de recollida.

Com cada any, de peces de roba d’intercanvi n’hi va haver centenars, i la que va sobrar la portarem a Tam Tam, de la Fundació Trueta, i al rober de Dones Solidàries de Manlleu.

Aquest intercanvi es va fer a la Sala d’Exposicions de Can Puget, que fins ara es feia a l’Espai Express.

Des de Temps X Temps donem les gràcies als diferents punts de recollida de roba; al Centre de Formació d’Adults Martí i Pol, a la gent de l’Associació de la Gent Gran de Manlleu i a l’ASVAT i també donem les gràcies als voluntaris i voluntàries que ens van venir a ajudar a organitzar aquest intercanvi de roba.


 

Relacionats

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Article

Té l’objectiu de reduir el consum d’energia, augmentar el consum d’energia renovables i disposar d’eines avançades d’avaluació del consum · Es tracta d’una iniciativa que l’Ajuntament recull de la Diputació de Barcelona i que inclou mesures d’estalvi en l’ús de recursos i de millora de l’eficiència energètica de les instal·lacions esportives

Article

Els veïns i veïnes de Parets del Vallès ja poden demanar el servei de recollida de mobles a domicili a través de l’App Parets.

Butlletí