La campanya #repteManlleu genera un estalvi de 1.783,66€ per l’hospital Sant Jaume

29/05/2019 - 16:00

La campanya ambiental #repteManlleu ha estat una campanya solidària en la que es demanava a la població de reciclar més per generar un estalvi econòmic que es destinaria a l’Hospital Sant Jaume.

Es va fer entre els mesos de juliol i desembre de 2018 i consistia a reciclar millor per generar un estalvi que revertiria en millores en aquest equipament sanitari que dóna servei a la població.

El dia 04/04/2019, en el marc de la Setmana Ambiental, l’il·lm. Alcalde Àlex Garrido ha fet entrega d’un xec per valor de 1.783,66€ al Sr. Jaume Castellanos, Director de Serveis i SAS del Consorci Hospitalari de Vic i al Dr. Miquel Vilardell, Cap del Servei de Prevenció i Medi ambient del mateix ens. També va recollir el xec la Sra. Claude Protin, Directora de la Residència Aura. Aquest acte posa punt i final a la campanya #repteManlleu feta al municipi entre els mesos de juliol i desembre de 2018 en benefici de l’hospital Sant Jaume.

La campanya ambiental #repteManlleu es va presentar com una campanya solidària en la que es demanava a la població de reciclar més per generar un estalvi econòmic que es destinaria a l’Hospital Sant Jaume. La campanya va comptar amb vàries accions de difusió, com cartells i banderoles, dues bustiades casa per casa, un concurs instagram i una promoció entre les persones usuàries de la deixalleria municipal. La promoció a la deixalleria, en què van participar-hi més de 100 famílies, consistia a regalar una entrada per la piscina municipal a les persones que hi portessin tres cops residus durant la campanya. A més, qui obtenia una entrada participava en el sorteig d’un val de 128,50€, equivalent al cost de la taxa de deixalles de 2018.

Els 1.783,66€ s’han calculat comparant els percentatges i costos de recollida selectiva durant els mesos de la campanya (juliol-desembre 2018) respecte el mateix període de l’any anterior (juliol-desembre 2017).

Relacionats

Article

El Consistori reforça el seu compromís amb el desenvolupament sostenible a través de la seva adhesió al Pla d'Acció de Compra Pública Verda de la Generalitat de Catalunya 2022-2025

Article

La instal·lació de la xarxa de calor amb combustible renovable ha durat quatre mesos

Article

L’aigua prové de la depuradora de Sabadell i arriba al municipi en camions cisterna. Properament s’espera poder fer ús també de l’aigua de la depuradora del Prat de Llobregat

Butlletí