Torelló inicia una campanya comercial per donar a conèixer l'ús del vehicle elèctric compartit

Font: Ajuntament de Torrelló

29/05/2019 - 15:56

Aquesta setmana ha començat una campanya comercial per donar a conèixer el vehicle elèctric compartit de què disposa Torelló, fruit de l'acord assolit entre les regidories de Medi Ambient i Promoció Econòmica de l'Ajuntament, el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i la cooperativa Som Mobilitat. Els comerços que s'adhereixin a la campanya disposaran de vals d'hores per fer servir el cotxe que repartiran entre els seus clients, siguin o no veïns del municipi.

De moment ja hi ha una quinzena de comerços adherits a la campanya, una xifra que es preveu que augmenti en els pròxims dies. Els establiments disposaran de vals de cinc hores per utilitzar el vehicle elèctric, que podran distribuir entre els seus clients.

La campanya s'engloba en la iniciativa de l'Ajuntament de Torelló per promoure l’ús del vehicle elèctric entre els ciutadans i per facilitar els desplaçaments laborals dels seus treballadors. Amb aquest objectiu, s'ha adquirit una bossa d’hores de lloguer de cotxe elèctric, mentre que la cooperativa Som Mobilitat, per la seva banda, ha cedit un vehicle a Torelló que estarà a disposició dels treballadors de l’Ajuntament, dels socis de la cooperativa i dels veïns o persones d'altres pobles que comprin al municipi.

Som Mobilitat és una empresa que promou un nou model de mobilitat i aposta pel vehicle elèctric d’ús compartit. Actualment, té en marxa iniciatives com la de Torelló a una dotzena de poblacions catalanes, entre elles, a Vic i a Olot. En el cas de Torelló, el vehicle elèctric és un Renault Zoe, que estarà aparcat a la primera plaça de l’aparcament de la comissaria de la Policia local, al Carrer del Ter, 33.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge, Laia Bonet, ha mostrat a Brussel·les el compromís de Barcelona amb la millora de la qualitat de l’aire a la ciutat. Ha estat en el marc d’una reunió amb l’eurodiputat Javi López, ponent del Parlament Europeu per a la revisió de la Directiva de la qualitat de l’aire, i amb François Wakenhut, cap de la unitat de qualitat de l’aire de la Comissió Europea

Article

Impuls de les vies verdes des de les administracions catalanes per fomentar la mobilitat sostenible

Article

BSM es proposa reduir un 40% els desplaçaments en vehicle motoritzat amb el Pla de Desplaçament d’Empresa

Butlletí