Aire.Cat: La informació sobre la qualitat de l'aire al teu mòbil

Font: Departament de Territori i Sostenibilitat

16/10/2019 - 11:34

AireCat és l’aplicació oficial de la Generalitat de Catalunya que permet conèixer la qualitat de l’aire mesurada a les estacions de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica de Catalunya.

En qualsevol moment i des de qualsevol lloc es pot obtenir informació sobre la qualitat de l’aire que es respira, el pronòstic de la qualitat de l’aire prevista per el dia en curs i els propers dies i rebre notificacions filtrant per zona i contaminant.

Com instal·lar-la:

L'accés a l'aplicació es pot fer des de qualsevol telèfon intel·ligent a través de la descàrrega automàtica a l'App Store o a Google Play Store, o a través de l'aplicació gencat, que aplega tots els serveis mòbils de la Generalitat de Catalunya.
L’aplicació és gratuïta i està disponible en català i castellà.

Com funciona:

L'aplicació disposa de les següents PANTALLES i OPCIONS:

Categories: 

Relacionats

Article

Experts alerten sobre els efectes de la contaminació de l’aire en la salut i la necessitat de prendre mesures. L'Ajuntament de Barcelona publica una sèrie de vídeos que, durant les properes setmanes, donarà veu a la comunitat mèdica i científica.

Article
L'Ajuntament de Barcelona treu un mapa oficial que permet conèixer els nivells de contaminació atmosfèrica mitjans anuals de NO2 i PM10 per tram de carrer a la ciutat

Primer mapa oficial de l'Ajuntament de Barcelona! Podreu trobar els nivells de contaminació atmosfèrica mitjans anuals de NO2 i PM10 per tram de carrer, corresponents al 2018. Posa la teva adreça a aquesta web i sabràs què et trobes en sortir de casa.

Article

Impulsada per Miquel Ortega i amb el suport de la Fundació ENT, Contaminació Barcelona és una web que conté informació rigorosa sobre la contaminació a Barcelona que complementa la informació usualment facilitada pels mitjans.

Butlletí