Aire.Cat: La informació sobre la qualitat de l'aire al teu mòbil

Font: Departament de Territori i Sostenibilitat

16/10/2019 - 11:34

AireCat és l’aplicació oficial de la Generalitat de Catalunya que permet conèixer la qualitat de l’aire mesurada a les estacions de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica de Catalunya.

En qualsevol moment i des de qualsevol lloc es pot obtenir informació sobre la qualitat de l’aire que es respira, el pronòstic de la qualitat de l’aire prevista per el dia en curs i els propers dies i rebre notificacions filtrant per zona i contaminant.

Com instal·lar-la:

L'accés a l'aplicació es pot fer des de qualsevol telèfon intel·ligent a través de la descàrrega automàtica a l'App Store o a Google Play Store, o a través de l'aplicació gencat, que aplega tots els serveis mòbils de la Generalitat de Catalunya.
L’aplicació és gratuïta i està disponible en català i castellà.

Com funciona:

L'aplicació disposa de les següents PANTALLES i OPCIONS:

Categories: 

Relacionats

Article

La proposta del 30DEB és: Pedala cada dia del mes l’abril i comparteix-ho a les xarxes socials animant a les teves amistats i seguidors a pujar a la bici.

Notícia

L’any 2022 s’ha reduït un 13% les emissions de diòxid de nitrogen, un 4% les de CO₂, un 18% el carboni negre, un 6% les partícules PM10 i un 8% les PM2,5.

Article

Campanya de sensibilització per afavorir la conservació de la natura quan es visiten els espais naturals.

Butlletí