Aire.Cat: La informació sobre la qualitat de l'aire al teu mòbil

Font: Departament de Territori i Sostenibilitat

16/05/2019 - 11:34

AireCat és l’aplicació oficial de la Generalitat de Catalunya que permet conèixer la qualitat de l’aire mesurada a les estacions de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica de Catalunya.

En qualsevol moment i des de qualsevol lloc es pot obtenir informació sobre la qualitat de l’aire que es respira, el pronòstic de la qualitat de l’aire prevista per el dia en curs i els propers dies i rebre notificacions filtrant per zona i contaminant.

Com instal·lar-la:

L'accés a l'aplicació es pot fer des de qualsevol telèfon intel·ligent a través de la descàrrega automàtica a l'App Store o a Google Play Store, o a través de l'aplicació gencat, que aplega tots els serveis mòbils de la Generalitat de Catalunya.
L’aplicació és gratuïta i està disponible en català i castellà.

Com funciona:

L'aplicació disposa de les següents PANTALLES i OPCIONS:

Categories: 

Relacionats

Article

Video divulgatiu sobre com es forma l’ozó troposfèric, quan i on es donen els nivells més elevats i les recomanacions en cas de superació dels llindars.

Article

El Park(ing) Day és un esdeveniment anual que té lloc en diverses ciutats de tot el món. Es tracta d’una acció de ciutat performativa, educativa i reinvindicativa, on diverses entitats, col·lectius i ciutadania en general, transformen de forma temporal places públiques d’aparcament en parcs, jardins i altres formes d’espai públic amb l’objectiu de reivindicar un model de ciutat centrat en les persones i en el medi ambient. Aquest 2019 torna el Park(ing) day, que enguany serà el divendres 20 de Setembre per tots els districtes de la ciutat coincidint amb la setmana de la mobilitat, i amb inici de festes de la Mercè. Podeu inscriure el vostre park aquí.

Butlletí