Aire.Cat: La informació sobre la qualitat de l'aire al teu mòbil

Font: Departament de Territori i Sostenibilitat

16/10/2019 - 11:34

AireCat és l’aplicació oficial de la Generalitat de Catalunya que permet conèixer la qualitat de l’aire mesurada a les estacions de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica de Catalunya.

En qualsevol moment i des de qualsevol lloc es pot obtenir informació sobre la qualitat de l’aire que es respira, el pronòstic de la qualitat de l’aire prevista per el dia en curs i els propers dies i rebre notificacions filtrant per zona i contaminant.

Com instal·lar-la:

L'accés a l'aplicació es pot fer des de qualsevol telèfon intel·ligent a través de la descàrrega automàtica a l'App Store o a Google Play Store, o a través de l'aplicació gencat, que aplega tots els serveis mòbils de la Generalitat de Catalunya.
L’aplicació és gratuïta i està disponible en català i castellà.

Com funciona:

L'aplicació disposa de les següents PANTALLES i OPCIONS:

Categories: 

Relacionats

Article

La novel·la gràfica Redibuixar Barcelona es recolza en l’evidència científica per tractar temes com la contaminació atmosfèrica, el soroll o el sedentarisme a la ciutat

Article

El Congrés de Qualitat de l’Aire [www.congresaire.cat] obre inscripcions per la seva 2a edició, que tindrà un format virtual els dies 14 i 15 d’octubre de 2021. 

Article
Font: pixabay

Font: pixabay

A principis d’any, el Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, va posar en marxa un estudi per obtenir dades sobre la incidència de les olors a diversos punts de l’entorn més immediat del Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme i a la ciutat de Mataró, per poder determinar quines d’aquestes provenen des del Centre. Com a part d’aquest estudi i amb la idea d’obtenir valoracions reals que permetin el seguiment, el control i la vigilància de l’impacte odorífer del Centre, ara també s’ha posat en marxa una aplicació per a dispositius mòbils.

Butlletí