El Servei Municipal d’Aigües del Vendrell renova la seva flota de vehicles amb una aposta per la sostenibilitat

Font: Ajuntament del Vendrell

15/05/2019 - 11:47

El Servei Municipal d’Aigües ha renovat el seu parc automobilístic, en modalitat de rènting i a través de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) per aconseguir unes millors condicions econòmiques.

En total, s’han renovat 14 vehicles i s’ha apostat per tecnologies sostenibles i respectuoses amb el medi ambient, tal com ja s’ha fet en altres serveis de l’Ajuntament, per tal de fer desplaçaments dins de l’àmbit urbà d’una manera neta, silenciosa i no contaminant.

La flota de vehicles del Servei Municipal d’Aigües està destinada a usos de rondes periòdiques de manteniment, de vigilància, i, en general, per poder-se desplaçar a qualsevol intervenció o avaria que es produeixi al municipi del Vendrell.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge, Laia Bonet, ha mostrat a Brussel·les el compromís de Barcelona amb la millora de la qualitat de l’aire a la ciutat. Ha estat en el marc d’una reunió amb l’eurodiputat Javi López, ponent del Parlament Europeu per a la revisió de la Directiva de la qualitat de l’aire, i amb François Wakenhut, cap de la unitat de qualitat de l’aire de la Comissió Europea

Article

Impuls de les vies verdes des de les administracions catalanes per fomentar la mobilitat sostenible

Article

BSM es proposa reduir un 40% els desplaçaments en vehicle motoritzat amb el Pla de Desplaçament d’Empresa

Butlletí