Dimecres manetes

Servei d'assessorament i autoreparació de petits aparells elèctrics i electrònics

Font: CONNECTICAT

04/04/2019 - 20:45

Tant si ets manetes com si t’agradaria ser-ho, el 4t dimecres de cada mes pots gaudir dels 'Dimecres Manetes'. En aquest espai podràs aprendre a reparar els teus petits aparells elèctrics i electrònics. No cal que disposis d’eines ni saber-ne gaire, un expert t'explicarà com reparar-lo i disposaràs d’eines per fer-ho.  Els 'Dimecres Manetes' és un servei de l'Ajuntament de Rubí basat en el concepte dels 'Café Repair' estesos per tota Europa. Aquests són espais de lliure accés on tot gira entorn a la reparació. L’objectiu d'aquests espais és promoure la cultura de la reparació i del manteniment de petits estris elèctrics i electrònics i, així, evitar que aquests objectes esdevinguin residus.


Categories: 

Relacionats

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Butlletí