Lliurament de Premis del IV concurs sobre Idees Innovadores pel Canvi climàtic i viticultura al Penedès

Font: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

04/04/2019 - 20:00

El passat 22 de març l'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech va acollir la Jornada Tècnica i lliurament de premis del IV concurs sobre Idees Innovadores pel Canvi climàtic i viticultura al Penedès.

La jornada va comptar amb la xerrada sobre l'estudi del canvi climàtic a càrrec de Pere Renom, biòleg i reporter del programa QuèQuiCom de la TVC i amb la presentació dels projectes i lliurament de premis del Concurs d'Idees Innovadores, en què hi han pres part alumnes de secundària, batxillerat i cicles formatius, en aquesta ocasió amb treballs enfocats a la gestió de subproductes de l'activitat vitivinícola.

A l'acte, que organitza la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, hi va assistir el regidor de Medi Ambient i Via Pública, Toni Sisternas.

Aquesta iniciativa vol aportar llum als efectes del canvi climàtic sobre la viticultura i a les alternatives productives que en redueixin l'impacte.

Categories: 

Relacionats

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Article

Deu escoles de Vilanova i la Geltrú disposen d'estacions meteorològiques per mesurar i prendre consciència del canvi climàtic. S'han lliurat en el marc de l'escola de formació sobre adaptació climàtica del projecte SCORE.

Article

La Paeria ha posat en marxa el programa “Stop Emergència Climàtica: Estalviar per ajudar”, una iniciativa dirigida als centres escolars de Lleida, per aprendre a estalviar energia i recursos, reflexionar sobre els estils de vida insostenibles, i fomentar l’empatia i la cura mútua, especialment cap a les persones més vulnerables de la nostra ciutat.

Butlletí