Greenpeace retira milers de residus plàstics del riu Besòs

Font: Betevé

01/04/2019 - 12:41

Greenpeace ha fet l’enèsima crida a l’acció per aconseguir un món sense la presència de plàstics. Centenars de voluntaris s’han acostat fins al Parc del Litoral per fer una recollida extensiva de residus plàstics a la desembocadura del riu Besòs.

Fins al migdia d’aquest 16 de març, han recollit un total de 16 bosses —de 100 litres cadascuna— plenes de llaunes, 14 bosses d’envasos de plàstic, 10 d’ampolles de plàstic, cinc de vidre, tres de paper i una de cartró.

Es tracta de la campanya “Maldito plástico” impulsada per l’ONG i que vol exigir a les empreses reduir i retirar l’ús de plàstics d’un sol ús. També demanen més consciència individual per reduir el consum d’aquests productes i demanen més implicació a les institucions.


Relacionats

Article

El Consistori reforça el seu compromís amb el desenvolupament sostenible a través de la seva adhesió al Pla d'Acció de Compra Pública Verda de la Generalitat de Catalunya 2022-2025

Article

La instal·lació de la xarxa de calor amb combustible renovable ha durat quatre mesos

Article

L’aigua prové de la depuradora de Sabadell i arriba al municipi en camions cisterna. Properament s’espera poder fer ús també de l’aigua de la depuradora del Prat de Llobregat

Butlletí