Una setantena de persones participen al projecte Planta'm a Sant Sadurní d'Anoia

Font: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

26/03/2019 - 11:17

Dins el marc del projecte Plata'm, que es durà a terme durant tot el mes de març en cinc municipis de Catalunya, diumenge va tenir lloc a Can Mas de la Riera la tercera edició del projecte a Sant Sadurní d'Anoia. A la plantada hi van participar una setantena d'infants i famílies, que van plantar 120 arbres de fins a 14 varietats autòctones.

L'acte, que va comptar amb la presència de l'alcalde i el regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Sadurní, a banda d'altres representants de l'Ajuntament, de la Diputació de Barcelona, el conseller delegat de Verdnatura i el director de la Fundació Plant For The Planet ha estat promogut per Verd Natura i la regidoria de Medi Ambient del municipi, conduït mitjançant la metodologia de la Fundació Plant-for-the-Planet. S'han plantat més de 200 arbres de 40 varietats autòctones a Can Mas de la Riera.

 

Categories: 

Relacionats

Article

L’esdeveniment, que buscava promoure la sostenibilitat i conscienciació ambiental, amb especial atenció a l’ecosistema marí, va ser tot un èxit. En paral·lel, es va presentar el Llibre “El Futur que volem”.

Article

El projecte “LLIGAMS, teixint natura amb la societat” de Sàmara Natura, guanya la 4a edició del Premi “Natura i Societat” promogut per la Fundació Privada Girbau

Article

El Centre d'Estudis del Mar de Sitges avalua l'estat de la posidònia a les costes del Garraf.

Butlletí