La Fundació Trinijove posa en marxa una nau de reciclatge

Font: Ajuntament de Montcada i Reixac

26/03/2019 - 11:04

Una representació municipal ha assistit aquest 7 de març a la inauguració de la nova nau de reciclatge que la Fundació Trinijove ha posat en marxa al polígon industrial Coll de Montcada, al barri de Terra Nostra. Aquesta nau s’inclou dins el projecte Renueva, un programa de formació i inserció laboral en empreses del sector del reciclatge i de la gestió dels residus que ha estat possible gràcies a un conveni entre Trinijove, Aigües Danone i Ecoembres. Aquesta planta incorporarà una desena de persones del municipi que estan a l’atur i en situació de risc d’exclusió social.

La delegació municipal ha estat encapçalada per l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, que ha anat acompanyada de regidors i tècnics dels àmbits de Serveis Socials, Promoció Econòmica, Territori i Medi Ambient. En la seva intervenció, l’alcaldessa ha afirmat que "estem molt contents que aquesta instal·lació s’hagi instal·lat a Montcada i Reixac perquè permeten donar solucions a persones del municipi que es troben en situació de vulnerabilitat". Durant l’acte, els assistents han fet una visita a les instal·lacions i han comprovat com els operaris realitzen el procés de selecció i triatge dels envasos de plàstics.

El desembre de 2017 l'Ajuntament i la Fundació Trinijove van signar un conveni de col·laboració per a la promoció i la inserció laboral al municipi. Una trentena de persones, que han estat usuàries del Departament de Promoció Econòmica i de Serveis Socials, han realitzat els cursos de formació en gestió de residus a les instal·lacions del Centre Cívic de les Antigues Escoles de Mas Rampinyo.


 

Categories: 

Relacionats

Article

El passat novembre va començar una nova fase de la campanya 'Dràstics amb els plàstics', a Sant Feliu de Llobregat, que contempla el lliurament de prop de 50.000 bosses de paper entre els mercats de la ciutat al llarg dels propers mesos.

Article

Es busca reduir els problemes que generen els embolcalls de plàstic cada any al clavegueram i disminuir la brutícia als carrers i places de la població.

Article

Rubí ha celebrat la Setmana Europea de la Prevenció de Residus del 20 al 28 de novembre. L’Ajuntament, amb la col·laboració d’entitats i ciutadania, ha organitzat una programació centrada en la sensibilització sobre la necessitat d’evitar que els objectes es converteixin en residu abans d’hora. El Consistori calcula que, gràcies a les diferents accions dutes a terme, s’ha previngut al voltant d’una tona de residus.

Butlletí