L’exposició Camins escolars recull les propostes de més de 250 alumnes de Parets

Font: Ajuntament de Parets

06/03/2019 - 21:39

Fins al 12 d’abril es podrà veure, als diferents centres educatius de Parets, l'exposició Camins escolars, elaborada per més de 250 alumnes de 5è curs de primària del municipi. L'exposició és fruit del treball que els nens i nenes van dur a terme durant la darrera Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

La mostra recull, en forma de senyals, dibuixos i missatges, les diferents idees dels estudiants per millorar la mobilitat al voltant dels seus centres escolars. Durant els treballs, els alumnes s'han centrat en l'observació de l'espai físic que envolta les seves escoles i han fet propostes i suggeriments per tal de millorar la seguretat i afavorir una mobilitat més sostenible, amb els beneficis que això suposa per a la salut i la qualitat de l'aire.

Camins escolars és un projecte educatiu, transversal, participatiu i de transformació de l'espai públic que té per objecte promoure una mobilitat sostenible i segura entre els infants, així com fomentar la seva autonomia i conscienciar-los sobre la necessitat d'adquirir hàbits saludables.

L’exposició s’ha pogut veure a l’escola Pompeu Fabra i, a partir d’ara, a les escoles Pau Vila, del 23 de febrer al 6 de març; a l’escola Acesco, del 7 al 15 de març; a l’escola Vila Parietes, del 16 al 26 de març; a l’escola Lluís Piquer, del 27 de març al 4 d’abril, i a l’escola Nostra Senyora de Montserrat, del 5 de març al 12 d’abril.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Els veïns i veïnes de Parets del Vallès ja poden demanar el servei de recollida de mobles a domicili a través de l’App Parets.

Article

La tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge, Laia Bonet, ha mostrat a Brussel·les el compromís de Barcelona amb la millora de la qualitat de l’aire a la ciutat. Ha estat en el marc d’una reunió amb l’eurodiputat Javi López, ponent del Parlament Europeu per a la revisió de la Directiva de la qualitat de l’aire, i amb François Wakenhut, cap de la unitat de qualitat de l’aire de la Comissió Europea

Article

Impuls de les vies verdes des de les administracions catalanes per fomentar la mobilitat sostenible

Butlletí