Ordenació forestal de Matagalls: Adaptació al canvi climàtic

Font: Xarxa de Parcs Naturals de Catalunya

05/03/2019 - 18:39

El Montseny ja està patint els efectes del canvi climàtic. En aquest vídeo, us expliquem les actuacions de conservació i adaptació que impulsarem als boscos i pastures de #Matagalls més resistents i resilients a aquest procés. Projecte guanyador de l’edició de 2018 del Premi Experiències Inspiradores en Àrees Protegides, del Programa Societat i Àrees Protegides, en la categoria “Adaptació al canvi climàtic”.

Producció: Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny


 

Relacionats

Article
Dia Mundial de l'Aigua 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article

La "Guia pràctica dels acords de custòdia del territori. Marc teòric i opcions jurídiques a Catalunya" vol aportar una visió general de la custòdia del territori i de com funcionen les diverses opcions jurídiques per formalitzar acords de custòdia, el principal instrument per desplegar aquesta estratègia de conservació de la natura.

Article

L’equip de gènere de la Secretaria d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya ha organitzat la jornada Dones que ens inspiren, Acció Climàtica en Femení, on s’ha destacat la incidència que pot tenir la presència i acció de les dones en àmbits tradicionalment masculinitzats, com és el sector ambiental.

Butlletí