Calendari del delta del Llobregat

Font: Ajuntament del Prat de Llobregat

28/01/2019 - 11:31

Enguany, el calendari està dedicat a les Libèl·lules del delta del Llobregat, amb una selecció d'imatges que mostren les particularitats de la vida d'una variada tria d’espècies d’aquest grup d’insectes. 

El calendari del Delta, una col·lecció d'imatges excel·lents
L'any 1992, el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament del Prat va iniciar l'edició del calendari. Aquell any encara no s'havien sanejat les aigües ni les platges, els canals i el riu eren clavegueres a cel obert; no existien espais naturals visitables, ja que la majoria continuaven en mans privades i hi havia grans incerteses sobre la seva supervivència. Calia, per tant, desvetllar l'interès públic sobre la importància dels valors naturals del delta del Llobregat i estimular-ne la valoració social i la conservació. 

El calendari, editat ininterrompudament des d'aleshores, ha contribuït a aquests objectius, tot llegant-nos una col·lecció d'imatges excel·lents que demostren que el Delta continua sent una font inesgotable de bellesa, propera i accessible.  

Si sou col·leccionistes del calendari del Delta i us falta el d'algun any, podeu enviar un correu electrònic a mediambient@elprat.cat i us els faran arribar.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Article

Emboscades. Dones i bosc és una proposta expositiva pretén visibilitzar el paper de les dones en la gestió dels boscos del nostre país.

Butlletí