Masquefa augmenta en un 400% la recollida d’orgànica durant els primers dos mesos de funcionament del nou model de residus

Font: Ajuntament de Masquefa

16/01/2019 - 17:24

Les xifres consoliden l’aposta per la implementació d’aquest nou servei i demostren el grau d’implicació dels veïns per fer de Masquefa un poble més sostenible. El nou servei de recollida de residus de Masquefa ja és una realitat. L’1 de setembre va entrar en ple funcionament el nou model, i al llarg dels primers mesos de vigència les xifres assolides consoliden l’aposta de l’Ajuntament per implementar al municipi aquest nou servei.

Augment de les xifres de recollida de fracció orgànica
Durant els mesos d’octubre i novembre han crescut exponencialment les xifres de recollida de la fracció orgànica, que han passat de les sis tones registrades de mitjana l’any 2017 –amb l’anterior model- a un total de 29 tones mensuals aquest 2018; el que representa un augment del 400%.

Unes xifres que segons Enrique Gómez, regidor de Medi Ambient, “són totalment esperançadores i ens animen a seguir apostant per aquest model que ha tingut una resposta i una rebuda molt positiva per part dels veïns, a qui els agraïm la seva implicació i col·laboració”.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

La innovadora iniciativa per reutilitzar gots a Aarhus, l’impost afegit en comprar envasos d’un sol ús de Tübingen i l’estratègia de Tallin per reduir els residus en esdeveniments públics, protagonistes a la segona jornada del #wasteinprogress. 

Notícia

Mollet del Vallès ha estat nominat com a finalista al Premi Europeu de la Prevenció de Residus (EWWR) 2024 en la categoria d’Administració Pública per la seva iniciativa “Dia lliure d’envasos d’un sol ús al Mercat Municipal”.

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Butlletí