Els Ajuntaments de Caldes de Montbui, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans i la Llagosta signen el Pacte territorial per a la millora de la riera de Caldes

Font: Ajuntament de Caldes de Montbui

15/01/2019 - 18:08

L’acord contempla dur a terme gestions i esmerçar els recursos necessaris per a celebrar anualment «El dia de la riera», sol·licitant a les administracions públiques pertinents (Consorci Besòs-Tordera, Diputació de Barcelona, ACA,...) els recursos humans i tècnics necessaris per a la promoció i el manteniment de la plataforma web-SIGPP Viu la riera! a fi de consolidar la tasca feta fins ara, perseverant en l’impuls de la participació ciutadana a favor de la riera de Caldes i oferint una eina d’observació permanent de l’espai fluvial compartida per la ciutadania i les institucions.

Per ratificar el compromís polític, representants dels quatre ajuntaments es van reunir dissabte 15 de desembre per signar el Pacte territorial per a la millora de la riera de Caldes, Jaume Mauri, regidor d’Espais Públics, Serveis i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Caldes de Montbui; Neus Garcia, regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda; Luisa Fernández, regidora de Medi Natural i Gestió Ambiental de Palau-solità i Plegamans, i Jordi Jiménez, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Llagosta.

 

La signatura organitzada pels responsables del projecte de participació ciutadana Viu la riera!, es va fer a la seu del Consorci Besòs-Tordera de Granollers durant la jornada Mulla’t.

Els responsables del projecte Viu la riera! van exposar la importància que ha tingut al desenvolupament d’aquest projecte el compromís ciutadà i la implicació d’un important nombre de voluntaris dels respectius municipis vinculats a la iniciativa. Van explicar, també, el funcionament i ús que hauria de tenir la GeoAgenda web Mulla’t del web-SIGPP Viu la riera!, una eina que ja es fa servir i que ha d’esdevenir punt d’informació de referència on es vagin introduint totes les accions i aportacions vinculades amb la riera de Caldes, la seva preservació i la seva difusió.

Finalment es va posar de relleu la necessitat de crear un eix verd de la riera de Caldes.


 

Relacionats

Acte
02/02/2024 - 00:00
Acte
30/09/2023 - 10:00
Biblioteca Collserola-Josep Miracle

Butlletí