¿T’agrada respirar? Contra el cotxe I | Soy cámara V.O.S.E.

Font: Soy Cámara CCCB

14/01/2019 - 11:34

Després de dècades de justificades protestes d’activistes des de diferents camps, sembla que només recentment les administracions estatals s’estan movent en pro de canvis significatius en la nostra manera de traslladar-nos dins i fora de les ciutats i la seva sostenibilitat mediambiental. És el cotxe elèctric la solució? Com serien les ciutats sense cotxes o amb molts pocs cotxes? Per què no s’ha obert abans aquest debat? Quins interessos hi ha darrera la imposició irracional de l’automòbil? Com se’ns ha venut o obligat a comprar-lo? Entrevistem aquí a diversos especialistes en mobilitat i salut ambiental: Olga Margalef, Manu Fernández, Carolyn Daher i Pedro Bravo. Amb la seva ajuda volem contribuir a un debat que arriba tard, com tantes altres coses, sumant-nos a un dir i a un filmar que és també un fer urgent, intentant que sigui pel bé comú.

Guió: David Bravo, Andrés Hispano, Félix Pérez-Hita
Realització: Andrés Hispano, Félix Pérez-Hita
Muntatge: Fèlix Pérez-Hita
Producció: Ingrid Guardiola
Càmeres: Juan Carlos Rodríguez, Mireia Schröder
Idioma: català, castellà
Subtítols: castellà Duració: 16 min.


 

Relacionats

Notícia

Els alcaldes i alcaldesses de l’Arc Metropolità traslladen al Departament d’Acció Climàtica les seves discrepàncies sobre el decret de les Zones de Baixes Emissions

Notícia

La DGT va autoritzar l'ús d'un senyal alternatiu al de les targetes ambientals per a l'accés a una Zona de Baixes Emissions, donant així carta de naturalesa al model de ZBE basat en la reducció de tots els tràfics motoritzats i no només a privilegiar els cotxes elèctrics sobre els de consum fòssil.

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Butlletí