Torna el concurs ApiloXII

Participeu al concurs de recollida selectiva de piles
29/11/2018 - 17:38

Ja fa cinc anys es va engegar la missió Apilo, un concurs que te l'objectiu de consciènciar sobre la importància de recilar les piles i bateries, dispositius que contenen substàncies químiques que reaccionen entre elles i transformen l’energia d’aquesta reacció en electricitat, i que per tant poden tenir un greu impacte al medi natural si no es reciclen correctament.
El Planeta Reciclatge ha viscut una revolució imparable gràcies a totes les piles enviades des de les cases, botigues i escoles de la Terra. Ara hi ha un nova oportunitat per participar, a casa o a l'escola.

Pots accedir a aquesta web tota la informació per participar al nou concurs: “els Ecoplanetes en acció”.


 

Categories: 

Relacionats

Article

L’Agència de Residus de Catalunya, impulsa una campanya pilot de recollida de telèfons mòbils a 4 botigues de Movistar a Catalunya, en col·laboració amb diverses entitats que ho fan possible i amb el finançament de l’SCRAP “ECOASIMELEC”.

Article

Vídeo creat en el marc de la campanya "A Sant Feliu, dràstics amb els plàstics", impulsada per l'Oficina de Serveis Ambientals de l'Ajuntament en col·laboració amb els centres educatius de la xarxa Escoles + Sostenibles i entitats del municipi per conscienciar sobre la importància dels ecosistemes marins.

Article

Mou-te pel zero! és una campanya impulsada per l’Ajuntament d’Argentona, conjuntament amb Go Zero Waste amb l’objectiu de promoure la reducció de residus i el comerç local a través de la gamificació inclusiva. 

Butlletí