Els pilars bàsics de l'acció climàtica de la Diputació de Barcelona

Font: Diputació de Barcelona

26/11/2018 - 13:48

La Diputació de Barcelona presenta una nova infografia especialment dirigida als ens locals signants del Pacte d'Alcaldes que exposa, pas a pas, els tres pilars bàsics que cal assumir en relació als compromisos signats. També inclou els recursos de suport i eines per a aconseguir-ho que ofereix la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona.

El Pacte dels Alcaldes i Alcaldesses pel Clima i l'Energia és el corrent principal del moviment Europeu que involucra les Autoritats Locals i la seva ciutadania en la lluita contra el canvi climàtic. 

Aquesta iniciativa - amb 10 anys de presència al món local del nostre territori i amb el suport permanent de la Diputació - defineix els compromisos renovats i la visió compartida per abordar reptes interconnectats: la mitigació del canvi climàtic, l’adaptació i l’energia sostenible.  


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article
Dia Mundial de l'Aigua 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article

L’equip de gènere de la Secretaria d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya ha organitzat la jornada Dones que ens inspiren, Acció Climàtica en Femení, on s’ha destacat la incidència que pot tenir la presència i acció de les dones en àmbits tradicionalment masculinitzats, com és el sector ambiental.

Butlletí