Lleida acollirà el 2020 el congrés més important del món sobre contaminació lumínica i afectació de la llum a la nit

Font: Ajuntament de Lleida

25/11/2018 - 21:18

La sisena edició del Congrés internacional Artificial Light At Night, tindrà lloc del 16 al 18 de juny a l’institut d’estudis ilerdencs, estarà organitzada pel Consell Comarcal de la Noguera. Reunirà a l'Institut d'Estudis Ilerdencs uns 200 experts internacionals en diverses temàtiques dins aquest àmbit.

Durant els tres dies del congrés, es realitzaran principalment sessions plenàries per a tots els assistents i workshops específics sobre assumptes més especialitzats. El contingut del congrés el determinarà el Comitè Científic Internacional, format per especialistes de tot el món.

La sisena edició del Congrés internacional Artificial Light At Night, tindrà lloc del 16 al 18 de juny a l’institut d’estudis ilerdencs, estarà organitzada pel Consell Comarcal de la Noguera, centre gestor del Parc Astronòmic Montsec.

El congrés ALAN va néixer el 2013 a Berlín, i des de llavors s’ha celebrat al Regne Unit, a Canadà, Romania i Estats Units.


 

Relacionats

Notícia

Aquesta serà un dels reptes a debat al congrés ACUSTICAT, el gran punt de trobada de l’acústica catalana que se celebrarà els dies 24 i 25 d’abril a Manresa. Ja es pot consultar el programa.

Notícia

L’Ajuntament de Castelldefels crea una comissió per analitzar la casuística i les afectacions després de veure el nou decret de la Generalitat de Catalunya i les sentències contràries a l’aplicació del reglament a Barcelona

Butlletí