Sant Cugat crearà una oficina per assessorar la ciutadania sobre els seus drets energètics

Font: Ajuntament de Sant Cugat

25/11/2018 - 18:58

El ple municipal celebrat aquest 19 de novembre ha aprovat una moció institucional que acorda crear, abans d’acabar el 2018, una oficina permanent que ofereixi atenció personalitzada en matèria de drets energètics.

Entre d’altres serveis, l’oficina informarà i assessorarà “les persones que no poden mantenir la llar en unes condicions energètiques i de benestar adequades o que ja han rebut un avís d’impagament o de tall per part d’una empresa subministradora d’electricitat, aigua o gas”.

També s’oferirà acompanyament en la defensa dels drets energètics i en la denúncia dels incompliments, i s’orientarà en la millora de la gestió i l’eficiència energètica de les llars i en l’optimització dels serveis d’electricitat, aigua i gas. Finalment, també s’acompanyarà  els usuaris en els ajuts, les multes i les gestions amb les companyies, com per exemple la gestió del bo social, els canvis de tarifes o bonificacions de quotes.


 

Categories: 

Relacionats

Article

L'escola Pins del Vallès de Sant Cugat del Vallès és pionera en l'ús d'energia geotèrmica. Amb l'aplicació d'instal·lacions geotèrmiques, l'Ajuntament ha reduït en un 40% el consum d'energies fòssils en el centre i en preveu arribar al 60%

Article

L’actuació suposarà el canvi integral de les 868 lluminàries de Bagà per sistemes eficients i la corresponent millora dels quadres elèctrics existents.

Article

El Berguedà arriba a les 443 instal·lacions fotovoltaiques per a l’autoconsum amb una potència total de 3,8 MW

Butlletí