“EL CARRER ÉS DE TOTHOM” Una campanya de l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort

Font: Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort

19/11/2018 - 10:59

Amb el tíotol "ET MOLESTA A CASA? A LA RESTA DE VEÏNS TAMBÉ AL CARRER", el consistori del Pont de Vilomara i Rocafort tira endavant amb la campanya encetada sota el lema "El Carrer és de Tothom" per tal de conscienciar als veïns i veïnes que els voluminosos (trastos) no s'han de deixar al carrer i que s'ha d'utilitzar el servei de recollida gratuït que ofereix l'Ajuntament.

Aquest servei, que està en funcionament des de fa molts anys, és GRATUÏT per la recollida de residus voluminosos, els anomenats “trastos”. S’ofereix cada dimecres de l’any, exceptuant els dies festius i els mesos de juliol i agost.

Com funciona?

1)      Truca a l’Ajuntament (93.831.88.11) o passa-hi durant l’horari d’atenció al públic per avisar dels trastos que hem de recollir i l’adreça on vius.

2)      Deixa els “trastos” abans de les 8 del matí a la porta o al lloc acordat amb l’Ajuntament

3)      La Brigada Municipal passarà durant el dia a recollir-ho.

Quins residus no es recullen? Restes d’obres, líquids, ... (cal portar-los a la deixalleria www.consorcidelbages.cat).

Una manera fàcil, gratuïta i ben senzilla de mantenir els carrers nets i sense trastos que molestin.

L'Ajuntament també convida als ciutadans a enviar una fotografia si troba trastos al carrer, amb el hashtag #ElPontSENSETrastos o #ElCarrerEsDeTothom.

Des de les xarxes socials de l’Ajuntament es compartiran aquestes imatges per denunciar l’incivisme d’alguns veïns i veïnes.


 

Categories: 

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Falset farà entrega al llarg d’aquest any d’un lot a les famílies amb nou nats. Aquesta setmana s’han repartit els primers lots, a infants nascuts els mesos de gener i febrer.

Article

Vilanova i la Geltrú disposa ja de l'estudi de detall per la implantació de la recollida d'escombraries porta a porta. Després d'analitzar els domicilis i les activitats econòmiques de la ciutat, la proposta divideix el municipi en tres zones amb tres tipus de recollida domiciliària diferent.

Article

 

Les enquestes realitzades per l'equip de la campanya municipal de sensibilització ciutadana sobre prevenció de residus revelen que la majoria del veïnat preguntat desconeix la relació directa entre separar correctament els residus i que baixi el cost de la seva gestió.

Butlletí