“EL CARRER ÉS DE TOTHOM” Una campanya de l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort

Font: Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort

19/11/2018 - 10:59

Amb el tíotol "ET MOLESTA A CASA? A LA RESTA DE VEÏNS TAMBÉ AL CARRER", el consistori del Pont de Vilomara i Rocafort tira endavant amb la campanya encetada sota el lema "El Carrer és de Tothom" per tal de conscienciar als veïns i veïnes que els voluminosos (trastos) no s'han de deixar al carrer i que s'ha d'utilitzar el servei de recollida gratuït que ofereix l'Ajuntament.

Aquest servei, que està en funcionament des de fa molts anys, és GRATUÏT per la recollida de residus voluminosos, els anomenats “trastos”. S’ofereix cada dimecres de l’any, exceptuant els dies festius i els mesos de juliol i agost.

Com funciona?

1)      Truca a l’Ajuntament (93.831.88.11) o passa-hi durant l’horari d’atenció al públic per avisar dels trastos que hem de recollir i l’adreça on vius.

2)      Deixa els “trastos” abans de les 8 del matí a la porta o al lloc acordat amb l’Ajuntament

3)      La Brigada Municipal passarà durant el dia a recollir-ho.

Quins residus no es recullen? Restes d’obres, líquids, ... (cal portar-los a la deixalleria www.consorcidelbages.cat).

Una manera fàcil, gratuïta i ben senzilla de mantenir els carrers nets i sense trastos que molestin.

L'Ajuntament també convida als ciutadans a enviar una fotografia si troba trastos al carrer, amb el hashtag #ElPontSENSETrastos o #ElCarrerEsDeTothom.

Des de les xarxes socials de l’Ajuntament es compartiran aquestes imatges per denunciar l’incivisme d’alguns veïns i veïnes.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Amb l'objectiu d'apropar la deixalleria municipal a cada barri, per fomentar la recollida de residus especials.

Article

Les minideixalleries mòbils que s’apropen als barris ara contaminen menys. S'ha substituït el vehicle del servei per un d’elèctric, que se suma al vehicle de gas que fa servir des de la tardor l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Article

L’Ajuntament de Seva i l'àrea de Medi Ambient de la Mancomunitat La Plana reparteixen 1.700 nous cubells amb xips per afavorir els bons resultats de la recollida de residus porta a porta.

Butlletí