“EL CARRER ÉS DE TOTHOM” Una campanya de l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort

Font: Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort

19/11/2018 - 10:59

Amb el tíotol "ET MOLESTA A CASA? A LA RESTA DE VEÏNS TAMBÉ AL CARRER", el consistori del Pont de Vilomara i Rocafort tira endavant amb la campanya encetada sota el lema "El Carrer és de Tothom" per tal de conscienciar als veïns i veïnes que els voluminosos (trastos) no s'han de deixar al carrer i que s'ha d'utilitzar el servei de recollida gratuït que ofereix l'Ajuntament.

Aquest servei, que està en funcionament des de fa molts anys, és GRATUÏT per la recollida de residus voluminosos, els anomenats “trastos”. S’ofereix cada dimecres de l’any, exceptuant els dies festius i els mesos de juliol i agost.

Com funciona?

1)      Truca a l’Ajuntament (93.831.88.11) o passa-hi durant l’horari d’atenció al públic per avisar dels trastos que hem de recollir i l’adreça on vius.

2)      Deixa els “trastos” abans de les 8 del matí a la porta o al lloc acordat amb l’Ajuntament

3)      La Brigada Municipal passarà durant el dia a recollir-ho.

Quins residus no es recullen? Restes d’obres, líquids, ... (cal portar-los a la deixalleria www.consorcidelbages.cat).

Una manera fàcil, gratuïta i ben senzilla de mantenir els carrers nets i sense trastos que molestin.

L'Ajuntament també convida als ciutadans a enviar una fotografia si troba trastos al carrer, amb el hashtag #ElPontSENSETrastos o #ElCarrerEsDeTothom.

Des de les xarxes socials de l’Ajuntament es compartiran aquestes imatges per denunciar l’incivisme d’alguns veïns i veïnes.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La iniciativa, a més, permet abaratir la tornada a l’escola un 85% a les famílies. A la nostra ciutat hi participen més del 80% dels centres educatius de primària, secundària i ensenyaments postobligatoris.

Article

Es tracta d’una escultura de l’artista Rosendo Porro Cuesta, del taller L’Enclusa, que serveix de contenidor, i que té com a objectiu el fet de fomentar el reciclatge dels plàstics als espais naturals, com ara la platja

Article

Butlletí