“EL CARRER ÉS DE TOTHOM” Una campanya de l’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort

Font: Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort

19/11/2018 - 10:59

Amb el tíotol "ET MOLESTA A CASA? A LA RESTA DE VEÏNS TAMBÉ AL CARRER", el consistori del Pont de Vilomara i Rocafort tira endavant amb la campanya encetada sota el lema "El Carrer és de Tothom" per tal de conscienciar als veïns i veïnes que els voluminosos (trastos) no s'han de deixar al carrer i que s'ha d'utilitzar el servei de recollida gratuït que ofereix l'Ajuntament.

Aquest servei, que està en funcionament des de fa molts anys, és GRATUÏT per la recollida de residus voluminosos, els anomenats “trastos”. S’ofereix cada dimecres de l’any, exceptuant els dies festius i els mesos de juliol i agost.

Com funciona?

1)      Truca a l’Ajuntament (93.831.88.11) o passa-hi durant l’horari d’atenció al públic per avisar dels trastos que hem de recollir i l’adreça on vius.

2)      Deixa els “trastos” abans de les 8 del matí a la porta o al lloc acordat amb l’Ajuntament

3)      La Brigada Municipal passarà durant el dia a recollir-ho.

Quins residus no es recullen? Restes d’obres, líquids, ... (cal portar-los a la deixalleria www.consorcidelbages.cat).

Una manera fàcil, gratuïta i ben senzilla de mantenir els carrers nets i sense trastos que molestin.

L'Ajuntament també convida als ciutadans a enviar una fotografia si troba trastos al carrer, amb el hashtag #ElPontSENSETrastos o #ElCarrerEsDeTothom.

Des de les xarxes socials de l’Ajuntament es compartiran aquestes imatges per denunciar l’incivisme d’alguns veïns i veïnes.


 

Categories: 

Relacionats

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Article

Els veïns i veïnes de Parets del Vallès ja poden demanar el servei de recollida de mobles a domicili a través de l’App Parets.

Article

Torna el R-Ciclajoguina, la campanya de reciclatge de joguines amb components electrònics. Va dirigida a nens i nenes d’educació primària de totes les escoles de la ciutat.​

Butlletí