L'Ajuntament del Prat de Llobregat crea més horts urbans municipals per respondre a la demanda

Font: Ajuntament del Prat de Llobregat

13/11/2018 - 22:33

L’any 2015 l'Ajuntament va habilitar 50 horts urbans per a persones del Prat d'entre 18 i 60 anys. Ara, donada l'alta demanda d'accés a un d'aquests horts, l’Ajuntament inicia una ampliació de 39 nous horts que finalitzarà al febrer de 2019. L'adjudicació es realitzarà segons l'ordre de la llista de reserva existent.

D’altra banda, en el model actual, els horts urbans es distribueixen en dos grups d'edat: un per a persones d'entre 18 i 30 anys i un altre d'entre 31 i 60 anys. Amb l’ampliació es fusionaran les dues franges d’edat en una de sola, d’entre 18 i 60 anys sense distinció. 

Per formar part de la llista de reserva dels horts urbans cal omplir una instància i lliurar la documentació a l’OIAC

Els horts urbans, conjuntament amb els horts lúdics per a persones majors de 60 anys, es gestionen des de la secció de Ciutadania, ubicada a les Cases d’en Puig, i tenen com a objectiu fomentar l’ús agrícola per part de la ciutadania (inclòs el conreu de plantes de jardineria), la salut, les relacions...


 

Relacionats

Article

El projecte “Horts al terrat”, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha rebut el premi Nova Bauhaus de la Unió Europea en una cerimònia que s’ha celebrat a la ciutat de Brussel·les el divendres 12 d’abril.

Article

El reconeixement destaca la sostenibilitat i la inclusió del projecte d’horticultura de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i la votació és oberta a tota la ciutadania.

Article

Alimentem Collserola! el projecte de Transició Agroecològica impulsat pel Consorci del Parc Natural de Collserola dinamitzat per la cooperativa Arran de terra, ha iniciat el programa "Agroecologia escolar a Collserola: responem a l'emergència climàtica!" en col·laboració amb la cooperativa l'Ortiga. Aquesta iniciativa pretén apropar als centres educatius la realitat agrària de la Serra de Collserola.​

Butlletí