La campanya «Recicla vidre per elles» recull 2.574 kg de vidre a Tarragona

Font: Ajuntament de Tarragona

08/11/2018 - 14:21
La consellera de Medi Ambient, Ivana Martínez, i el tècnic de Gerència d'Ecovidrio, Iván Costa

La consellera de Medi Ambient, Ivana Martínez, i el tècnic de Gerència d'Ecovidrio, Iván Costa

La campanya ha finalitzat amb la recollida de 2.574 quilos de vidre en els deu contenidors de color rosa instal·lats a la ciutat.

Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, va posar en marxa, per tercer any consecutiu, aquesta campanya anomenada «Recicla vidre per elles». L’objectiu d’aquesta iniciativa era sumar-se a la causa solidària d'ajuda contra el càncer de mama, de manera que cada quilo de vidre recollit es convertirà en un euro que es destinarà a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Enfront del càncer.

Segons les darreres dades relacionades amb el reciclatge, els tarragonins van reciclar 2.307 tones de vidre, la qual cosa suposa que cada habitant va reciclar una mitjana de 17,5 kg. Tarragona se situa en una mitjana de 164 habitants per contenidor, amb un total de 803 iglús per als residus d’envasos de vidre instal·lats.


 

Relacionats

Notícia

Instal·lada a la platja de l'Arrabassada de Tarragona una estructura en forma de peix per dipositar plàstics.

Notícia

El Consell Plenari de l'Ajuntament de Tarragona ha aprovat la nova licitació del contracte de recollida de residus i neteja viària, que ja s'havia licitat l'últim trimestre del 2022 i va quedar desert.

Notícia

La innovadora iniciativa per reutilitzar gots a Aarhus, l’impost afegit en comprar envasos d’un sol ús de Tübingen i l’estratègia de Tallin per reduir els residus en esdeveniments públics, protagonistes a la segona jornada del #wasteinprogress. 

Butlletí