L’Ajuntament de l’Atmella del Vallès adquireix un vehicle 100% elèctric

Font: Ajuntament de l'Atmella del Vallès

08/11/2018 - 11:33

L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès ha adquirit recentment un nou vehicle per a la seva flota a través de l’Associació Catalana de Municipis (ACM). Es tracta d’un Kia Soul, un cotxe 100% elèctric que té una autonomia real de 200 km i que no emet CO2, de manera que el seu impacte contaminant és gairebé nul.

L’adquisició d’aquest vehicle, en modalitat de rènting, és un nou pas de l’Ajuntament en l’adopció de les noves tecnologies respectuoses amb el medi ambient, com per exemple la instal·lació d’il·luminació LED als equipaments municipals, la futura instal·lació d’una caldera de biomassa per a calefactar-los, la propera substitució de tots els fanals del municipi, o la flota de bicicletes elèctriques per a desplaçaments dels tècnics municipals.

Punts de recàrrega
Actualment l’Ajuntament disposa d’un punt de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics, i que està previst que properament se n’instal·lin dos més a altres punts del municipi.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès Oriental

Relacionats

Article

En el marc de la celebració del 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, l'Ajuntament de Vic va aplegar 550 nens i nenes de 12 escoles de la ciutat que han participat a una edició de 25 anys amb recorreguts amb bicicleta/caminant des dels centres escolars a l’esplanada del riu Gurri.

Article

Inaugurada la VIII edició del Velèctric amb un vehicle d’hidrogen com a principal reclam.

Article

Set noves electrolineres d'altes prestacions s'inclouen al desplegament de la xarxa de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics ja ha arribat a 23 municipis metropolitans.

Butlletí