L’Ajuntament de l’Atmella del Vallès adquireix un vehicle 100% elèctric

Font: Ajuntament de l'Atmella del Vallès

08/11/2018 - 11:33

L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès ha adquirit recentment un nou vehicle per a la seva flota a través de l’Associació Catalana de Municipis (ACM). Es tracta d’un Kia Soul, un cotxe 100% elèctric que té una autonomia real de 200 km i que no emet CO2, de manera que el seu impacte contaminant és gairebé nul.

L’adquisició d’aquest vehicle, en modalitat de rènting, és un nou pas de l’Ajuntament en l’adopció de les noves tecnologies respectuoses amb el medi ambient, com per exemple la instal·lació d’il·luminació LED als equipaments municipals, la futura instal·lació d’una caldera de biomassa per a calefactar-los, la propera substitució de tots els fanals del municipi, o la flota de bicicletes elèctriques per a desplaçaments dels tècnics municipals.

Punts de recàrrega
Actualment l’Ajuntament disposa d’un punt de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics, i que està previst que properament se n’instal·lin dos més a altres punts del municipi.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès Oriental

Relacionats

Article

La iniciativa ha comptat amb la participació de quatre escoles públiques d’infantil i primària i tres escoles bressol municipals

Article

Montmeló disposa d’un servei públic d’abastament des de 1957 amb un model de gestió directa de forma continuada. L’any 2015 es posava en funcionament el dipòsit del Turó de la Bandera de Montmeló que va permetre millorar el subministrament d'aigua a Montmeló i Parets. Les obres, acordades en un conveni entre el Govern català i els dos ajuntaments l'any 2009, van anar a càrrec de l'empresa ATL, concessionària de la Generalitat.

Article

El Comitè Municipal de Sequera s’ha reunit per fer seguiment de les mesures d’estalvi i gestió de l’aigua que s’estan duent a terme a Mollet. Durant la reunió s’ha tornat a constatar la bona gestió de l’aigua que s’ha fet a la ciutat que ha permès reduir en un 50% el consum d’aigua municipal en un any.

Butlletí