L’Ajuntament de l’Atmella del Vallès adquireix un vehicle 100% elèctric

Font: Ajuntament de l'Atmella del Vallès

08/11/2018 - 11:33

L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès ha adquirit recentment un nou vehicle per a la seva flota a través de l’Associació Catalana de Municipis (ACM). Es tracta d’un Kia Soul, un cotxe 100% elèctric que té una autonomia real de 200 km i que no emet CO2, de manera que el seu impacte contaminant és gairebé nul.

L’adquisició d’aquest vehicle, en modalitat de rènting, és un nou pas de l’Ajuntament en l’adopció de les noves tecnologies respectuoses amb el medi ambient, com per exemple la instal·lació d’il·luminació LED als equipaments municipals, la futura instal·lació d’una caldera de biomassa per a calefactar-los, la propera substitució de tots els fanals del municipi, o la flota de bicicletes elèctriques per a desplaçaments dels tècnics municipals.

Punts de recàrrega
Actualment l’Ajuntament disposa d’un punt de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics, i que està previst que properament se n’instal·lin dos més a altres punts del municipi.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès Oriental

Relacionats

Article

Dues actuacions cofinançades amb els fons Next Generation per promoure la mobilitat sostenible i millorar la qualitat de l’aire.

Article

Santa Coloma de Gramenet millora les zones d’estada i passeig per fer-les més saludables. La inversió més recent a l’entorn del parc fluvial supera els 3.600.000 euros.

Article

A principis d'aquest any, des de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC) es va endegar el programa del Gestor Energètic per ajudar a les empreses dels polígons del territori i els propietaris de les naus en el seu camí cap a l'eficiència energètica.

Butlletí