Exposició de les Fonts del Montseny

02/11/2018 - 12:06

Fonts del Montseny és un projecte del fotògraf bredenc Adrià Corella, juntament amb l’estudiós del Montseny Òscar Farrerons i la col·laboració del Museu Etnològic del Montseny La Gabella (MEMGA). La mostra està formada per 25 fotografies de diverses fonts existents a diferents punts del massís, així com 15 plafons explicatius i un dossier on es recull la tasca de recerca feta en el marc d’aquesta iniciativa. La mostra va ser inaugurada el passat 20 d’octubre i estarà exposada fins al diumenge 2 de desembre a la Sala Polivalent de la localitat de Seva.

El projecte ‘Fonts del Montseny’ és una recerca per trobar, identificar i catalogar les més de 700 fonts existents entorn del massís del Montseny. A més de les fotografies i una fitxa informativa de cada font, existeix un mapa amb la situació de cada font a Google Maps.


 

Relacionats

Article

L'AMAP i AEOPAS llencen una campanya de sensibilització adreçada a la ciutadania per a promoure l'ús responsable de l'aigua a les llars.

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Article

Jornades de portes obertes per visitar estacions de potabilització d’aigua i dessalinització, depuradores, plantes de regeneració, i també estacions, radars i altres equipaments meteorològics. 

Butlletí