El pavelló de Sant Esteve Sesrovires estrena il·luminació led

Font: Ajuntament de Sant Esteves Sesrovires

01/11/2018 - 18:26

Durant aquest octubre s’ha renovat part de l’enllumenat interior del pavelló poliesportiu de Sant Esteve Sesrovires. S’han substituït els focus halògens de la pista i els fluorescents de la graderia per tecnologia led, la qual millora tant els nivells d’il·luminació com d’estalvi energètic al reduir-ne el consum.

Els treballs han consistit en la retirada de la trentena de focus halògens i la línia de fluorescents, i la seva substitució per focus i lluminàries tipus led. La renovació suposa una disminució important en quant a la potència, que baixa dels 12.000 w/h fins als 4.500 w/h. També representa un estalvi en quant a manteniment, ja que la tecnologia led té una vida útil molt superior. Així, es passa de 3.500 hores de la tecnologia antiga a 50.000 hores de la nova tecnologia led.

Amb aquesta actuació al pavelló es millora també en eficiència energètica i es garanteixen els nivells lumínics que fixa el Pla director d’instal·lacions i equipaments esportius, aconseguint millors nivells tant pel que fa a lluminositat com a uniformitat. 

La nova instal·lació permet encendre de forma independent qualsevol dels tres sectors en què es divideix la pista en funció de l’ús que es fa en els entrenaments esportius. Permet també discriminar les enceses, tant si correspon a entrenaments com a competicions.

Pel que fa a les lluminàries que s’han retirat, està previst reciclar-les i destinant-les a recanvi per a altres instal·lacions esportives que funcionen amb el mateix tipus d’il·luminació. 

La renovació ha tingut un cost de 16.000 euros i han estat finançats amb fons municipals. 


 

Categories: 

Relacionats

Article

La formació forma part del programa Nexe tecnologia, promogut pel Pacte Local per l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de l'Hospitalet

Article

Una prova pilot a l’estació de Ciutadella - Vila Olímpica, que consisteix en nou armariets modulars, permet recarregar els vehicles elèctrics de mobilitat personal amb energia recuperada del metro.

Article

Barcelona Energia s’ha unit a la celebració de les Festes de la Mercè amb l’objectiu de contribuir a un esdeveniment més sostenible i ecològic, proveint energia renovable a tots els actes, exhibicions i espais del programa oficial.

Butlletí